Фірма Зіновія Козицького шукатиме родовища нафти і газу в Дрогобицькому районі

Фірма Зіновія Козицького шукатиме родовища нафти і газу в Дрогобицькому районі
Фірма Зіновія Козицького шукатиме родовища нафти і газу в Дрогобицькому районі

Компанія ТОВ «Георозвідка», що належить бізнесмену Зіновію Козицькому, батькові голови ЛОВА Максима Козицького, проводитиме розвідку нових та вивчення існуючих родовищ нафти і газу на території Дрогобицького району.

Про це повідомила Дрогобицька міськрада.

«Геофізична компанія ТОВ «Георозвідка», основним видом діяльності якої є проведення сейсморозвідувальних робіт, з метою вивчення геологічної будови верхньої частини земної кори, для виявлення нових і деталізації вже існуючих родовищ нафти і газу, а також для підвищення ефективності їх експлуатації, буде проводити на території Дрогобицької нафтогазової площі зазначені роботи», – йдеться в повідомленні ДМР у четвер, 5 вересня.

Геофізичні дослідження планують проводити цілодобово на землях, де розташовані сільськогосподарські поля, населені пункти, ліси та на інших територіях, які потрапляють у межі площі. При цьому максимально будуть використовувати дороги різних категорій, а також лісові просіки.

«Під час виконання сейсморозвідувальних робіт ТОВ «Георозвідка» використовуватиме невибухові вібраційні джерела пружніх коливань (УЗСС), а також вибухові джерела збудження хвиль. Вибухові роботи будуть проводитися тільки в денний час», – сказано в повідомленні.

Дрогобицька міськрада закликала мешканців сприяти проведенню робіт, пояснивши, що йдеться про забезпечення енергетичної незалежності держави.

За даними YouControl, ТОВ «Георозвідка» зареєстроване майже 15 років тому в Миколаєві на Львівщині. Основний вид діяльності – інжиніринг, геологія та геодезія, надання послуг технічного консультування в цих сферах. Власником фірми є відомий бізнесмен Зіновій Козицький.

Раніше Господарський суд Києва зупинив спецдозвіл на користування надрами Тинівського нафтогазового родовища на території Дрогобицького та Самбірського районів для компанії Зіновія Козицького «Горизонти». Також інша фірма родини Козицьких проводила розвідку із наміром видобувати нафту й газ на Самбірщині.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

"Ви воюйте, а ми будемо за ваші гроші будувати для себе": як у Львівській ОВА привласнюють бюджетні кошти
Голова Львівської ОВА виділив бюджетні мільйони на дорогу до готелю свого батька
У Києві бізнесмена підозрюють у захопленні землі біля озера та забудові
Норвегію попередили про можливі диверсії Росії на сектор видобутку газу та нафти
Яхта британського мільйонера, що затонула в Італії, залишиться на дні
Нелегальні російські ліки для українців: Журналісти викрили мережу, що продає контрабандні препарати
Олександр Кацуба і Павло Фукс: Невдале бізнес-партнерство з корупційним відтінком
Київська обласна дитяча лікарня віддасть понад 96 мільйонів гривень фірмі тріо ексдепутатів Борисполя
Скандальний власник нелегальних онлайн-казино Максим Кріппа передасть Forbes Кремлю через російського олігарха Малофєєва
Максим Шкіль та група компаній "Автострада": Як отримувати великі державні контракти, попри корупційні скандали

Коментарі:

comments powered by Disqus