Син Байдена визнав провину у справі про ухилення від сплати податків

Син Байдена визнав провину у справі про ухилення від сплати податків
Син Байдена визнав провину у справі про ухилення від сплати податків

Син чинного президента США Джо Байдена Гантер визнав провину у справі про ухилення від сплати податків, оголосили його адвокати сьогодні.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє CNN.

За словами адвоката Еббі Лоуелла, Гантер Байден визнає, що у прокурорів достатньо доказів, щоб засудити його, і він прийме будь-який вирок, який зрештою винесе суд Лос-Анджелеса.

Гантеру Байдену висунули звинувачення у дев’яти податкових злочинах, зокрема, у трьох тяжких. Прокурори стверджують, що син президента США не заплатив 1,4 мільйона доларів податків та ухилився від сплати податків, подавши податкові декларації з неправдивою інформацією. Вони також стверджують, що Гантер Байден витрачав свої гроші на розкішні автомобілі, розкішні готелі та секс-працівниць замість того, щоб платити податки вчасно.

Гантер Байден, зрештою, заплатив близько 2 мільйонів доларів податків та штрафів, дізнавшись про початок розслідування. За декілька тижнів до суду суддя заборонив адвокатам Байдена розповідати присяжним про запізнілу сплату податку або про його алкогольну та наркотичну залежність, що завдало серйозного удару по стратегії його захисту.

Раніше CNN повідомляв, що цього літа відбулися переговори про визнання провини, які на той час не привели до угоди.

Як повідомлялося, у грудні минулого року федеральне велике журі звинуватило Гантера Байдена в тому, що він не сплатив 1,4 мільйона доларів податків у період з 2016 по 2019 роки, витративши мільйони доларів на наркотики та різні коштовні речі. Суд має розпочатися наступного місяця в Лос-Анджелесі. Байден-молодший не визнає себе винним.

Окрім того, проти Гантера Байдена були висунуті звинувачення в тому, що він зробив дві неправдиві заяви під час заповнення документів для придбання зброї. Гантер Байден стверджував, що не був залежним від заборонених наркотиків. Його також звинуватили у незаконному зберіганні зброї. Федеральне журі присяжних цього тижня визнало його винним за всіма трьома звинуваченнями.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus