Сили оборони вночі знищили 27 ворожих «Шахедів»

Сили оборони вночі знищили 27 ворожих «Шахедів»
Сили оборони вночі знищили 27 ворожих «Шахедів»

Сили протиповітряної оборони збили 27 російських ударних безпілотників.

Про це у Телеграмі повідомляють Повітряні сили Збройних сил України. 

Вночі 6 вересня росіяни атакували Україну однією керованою авіаційною ракетою Х-59 та однією протирадіолокаційною ракетою Х-31П із повітряного простору Луганської та Брянської областей, а також 44 ударними БПЛА типу Shahed (райони пусків – Курськ, Приморсько-Ахтарськ, мис Чауда у тимчасово окупованому Криму).

До відбиття повітряного нападу залучались авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ та мобільні вогневі групи Повітряних сил і Сил оборони України.

В результаті протиповітряного бою станом на 8:00 збито 27 ударних БПЛА. Вісім безпілотників локаційно втрачені на території України (імовірно, впали під впливом засобів РЕБ), один дрон повернув у напрямку тимчасово захопленої частини Донецької області. Ще кілька повітряних цілей (ймовірно, ударні дрони) спостерігаються в повітряному просторі на півночі. Бойова робота триває.

Цієї доби протиповітряна оборона працювала у Київській, Кіровоградській, Вінницькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Херсонській, Полтавській, Чернігівській, Харківській, Львівській, Донецькій, Запорізькій та Сумській областях.

 qhiqqhiueirroz

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus