У Росії звинуватили США в причетності до появи COVID-19 і навіть назвали "вигодонабувачів"

У Росії звинуватили США в причетності до появи COVID-19 і навіть назвали "вигодонабувачів"
У Росії звинуватили США в причетності до появи COVID-19 і навіть назвали "вигодонабувачів"

Міністерство оборони Росії заявило про причетність до появи коронавірусу COVID-19 Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). Пандемія нібито має навмисний характер і штучно підживлюється за допомогою "вкидання" нових варіантів вірусу.

Про черговий випад Міноборони держави-терориста повідомили російські пропагандистські ЗМІ . "Вигодонабувачами" пандемічного поширення хвороби є нібито американські фармкомпанії та їхні покровителі - лідери Демократичної партії США, вважають росіяни.

Звичайно, не прогавили вони в цьому питанні і "військово-біологічні лабораторії" в Україні.

"З 2009 USAID фінансувало програму "Предикт" з вивчення нових коронавірусів, проводився вилов кажанів-переносників цих вірусів, одним із підрядників була "Метабіота", відома своєю військово-біологічною діяльністю в Україні", – повідомили у відомстві держави-агресора, додавши , Що дії в умовах епідемії раніше невідомого коронавірусу в США були відпрацьовані нібито ще в 2019 році, до появи першого ковидного пацієнта.

Росія звинуватила США у походження коронавірусу eidqiqzzideeroz

"Реалізація сценарію розвитку COVID-19 та екстрене згортання USAID програми "Предикт" дозволяють припустити навмисний характер пандемії та причетність США до її початку", - заявили в Міноборони РФ.

Причетна до "розробки" коронавірусу, на думку Міноборони РФ, та Україна

"Складається враження, що попри зусилля щодо локалізації та ізоляції хворих, пандемія штучно підживлюється за допомогою "вкидання" нових варіантів вірусу в тому чи іншому регіоні", - додали там.

При цьому, за словами представників російського відомства, в рамках біологічної програми Пентагону компанія Labyrinth Global Health вивчала коронавіруси та віспу мавп.

"Ми простежуємо чітку тенденцію: збудники інфекційних хвороб, які потрапляють до зони інтересів Пентагону, надалі набувають пандемічного поширення", - заявили росіяни.

Варто зазначити, що 8 листопада 2022 року відбудуться вибори до Палати представників США. Будуть проведені вибори представників від усіх 435 округів Конгресу у кожному із 50 штатів США. Лідером Демократичної партії США, яка, на думку росіян, є вигодонабувачем поширення пандемії, є Ненсі Пелосі.

Сторінка для друку

Читайте по темі:

Понад 160 бізнесменів і донорів демократів закликали Байдена припинити участь у виборах, – WP
Найбільший банк Данії звинуватили у відмиванні майже 4 мільярдів доларів, які належали Росії
Україна допоможе Молдові захиститися від гібридної загрози з боку Росії перед виборами, - Кулеба
США відклали військові навчання з Грузією на невизначений термін, – Пентагон
У РФ поскаржилися на різке подорожчання валянків
Девід Прессман про візит Орбана до Путіна: "Йдеться не про "мир", а про вигоду"
Зеленський заявив про посилення ППО від США
Німеччина і США зробили крок до зміцнення української ППО, - Зеленський
Офшорні схеми "Вулкану" Максима Кріппи: як організатор нелегальних онлайн-казино заробляє мільйони та виводить кошти на Кіпр
Ворог навчився обстрілювати Україну ракетами з підводних човнів, які стоять у Новоросійську

Коментарі:

comments powered by Disqus