Суд дозволив спецрозслідування щодо злодія в законі "Нєдєлі"

Суд дозволив спецрозслідування щодо злодія в законі "Нєдєлі"
Суд дозволив спецрозслідування щодо злодія в законі "Нєдєлі"

Печерський районний суд Києва дозволив проведення спеціального досудового розслідування (in absentia) стосовно 49-річного уродженця Самбірського району Андрія Недзельського, який відомий в статусі так званого "злодія в законі" на прізвисько "Андрій Львівський"/"Нєдєля".

Відповідне рішення 18 листопада 2022 року постановила служитель Феміди Світлана Волкова.

Раніше на сторінках Dетектив-Info повідомлялося: з відповідними намірами щодо організації заочного розгляду справи за обвинуваченнями кримінального генерала силовики виходили ще напередодні старту широкомасштабного військового вторгнення армії РФ. Наприкінці листопада поточного року правоохоронці актуалізували це питання та з другої спроби отримали санкцію на на здійснення спеціального досудового розслідування.

Нагадаємо, що "Нєдєлє" інкримінується скоєння восени 2009 року в центрі Києва вбивства кримінального авторитета Олександра Семенова на прізвисько "Кацап" (п.п. 6, 12 ч.2 ст.115 КК України), а також незаконний обіг зброї (ч.1 ст.263 КК України) і використання підробних документів (ч.4 ст.358 КК України).

На офіційному рівні Недзельський від березня 2020 року перебуває в міжнародному розшуку.

 eiqtieridekroz

Відомо, що з того моменту достойника щонайменше двічі затримували за кордоном: спочатку в аеропорту міста Софія, а на початку березня 2022 року - на території Італії.

detective-info

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus