Всі новини за 2023-01-17

214
Знайшли передсмертну записку: подробиці моторошного вбивства подружжя у Луцьку
Поряд із тілами застрелених чоловіка і дружини у Луцьку знайшли передсмертну записку.
563
Поліція Чехії показала відео затримання кримінального авторитета "Полада"
У вівторок, 17 січня 2023 року, чеські правоохоронці звітували про затримання в місті Прага детективами Департаменту іноземних злочинних структур Національного центру боротьби з організованою злочинністю Служби кримінальної поліції та розслідувань (NCOZ) одного з визнаних кримінальних авторитетів у російськомовному середовищі.
284
Резніков пояснив, чому Путін “одержимий” захопленням Бахмута
Російський президент Володимир Путін хоче захопити українське місто Бахмут з єдиною цілью.
357
Путін має зрозуміти, що найкращий варіант – сісти за стіл переговорів, – МЗС Британії
Російський тиран Володимир Путін має зрозуміти, що найкращий варіант для Росії та його армії у війні проти України – сісти за стіл переговорів.
393
Новий фронт? Welt проаналізував, чи реальний новий напад на Україну з Білорусі
У Білорусі нещодавно розпочалися нові військові навчання разом з російськими солдатами, проте це не означає, що загарбники готуються до нового наступу на Україну з території держави.
400
Нардеп від “Слуг” хоче знати чому фабриці “Рошен” не вимикають світло
Парламентар-списочник від Слугу народу Олександр Федієнко направив депутатські звернення до ДТЕКу та Київської обласної військової адміністрації із метою дізнатись, як фабрика Рошен, що підключена до енергосистеми Борисполя, має змогу працювати без відключень світла.
275
"Як мій колишній": Цибульська розвеселила мережу жартом про звільнення Арестовича
Українська співачка Оля Цибульська порадувала шанувальників черговим гумористичним відео.
578
У Росії запропонували створити "уряд України у вигнанні" та працевлаштувати Януковича, Азарова та Медведчука
У Росії заявлено чергову фантасмагоричну ідею. Йдеться про створення якогось уряду України у вигнанні, який у перспективі представлятимуть експрезидент Віктор Янукович, експрем’єр Микола Азаров, колишній нардеп від фракції ОПЗЖ Віктор Медведчук.
237
Шойгу заявив про плани збільшити російську армію до 1,5 мільйона людей
Міністр оборони РФ Сергій Шойгу заявив, що протягом трьох років чисельність російської армії може бути збільшена до 1,5 млн осіб. Нині вона становить 1 мільйон солдатів, а також 2 мільйони резервістів.
512
Путін стискає ноги і ховає руку: дані розвідки підняли хвилю розмов про хвороби президента РФ
Чутки про те, що російський диктатор і воєнний злочинець Володимир Путін серйозно хворий і це, зокрема, впливає на його рішення щодо ведення війни в Україні, отримали нові підтвердження.
273
Борис Джонсон приступив до написання мемуарів
Борис Джонсон збирається написати книгу з докладним описом свого перебування на посаді прем’єр-міністра після того, як видавництво HarperCollins заявило, що викупило його мемуари.
456
Окупантів буде знищено: ГУР про ймовірне вторгнення з боку Білорусі
Українські військові ведуть розвідку в Білорусі, так як існує ймовірність вторгнення російських окупаційних військ з території сусідньої країни.
335
У Київській області четверо дітей провалилися під кригу: одна дівчинка загинула
У вівторок, 17 січня, у Київській області на річці Рось під кригу провалилось четверо дітей: двох врятовано, одна дівчинка загинула, пошуки четвертої тривають.
346
Партизани залишили послання окупантам у Маріуполі та Мелітополі: українці чекають ЗСУ
У тимчасово окупованих російськими військами містах українські патріоти продовжують чинити опір. Цього разу нові сміливі акції пройшли в Маріуполі та Мелітополі.
341
Шепталися, що кулі його не беруть: із легендарним захисником Маріуполя та чемпіоном світу попрощалися через 9 місяців після смерті
16 січня у Кременчуці провели в останню путь захисника Маріуполя та чемпіона світу з кікбоксингу Максима Кагала. Герой України загинув 25 березня під час оборони донецького міста-порту у складі окремого загону спеціального призначення Азов.