Всі новини за 2023-02-08

382
На трасі Київ - Чоп сталася ще одна ДТП з потерпілими: дорога не проїзна
На трасі Київ - Чоп неподалік населеного пункту Запитів увечері 8 лютого сталася ДТП з потерпілими. Дорога не проїзна, організовано об’їзд цієї ділянки.
470
Зеленський щодо ставлення до РФ після зміни Путіна: Заходу доведеться переглянути свою політику
Світовій спільноті доведеться переглянути свою політику щодо Росії, навіть якщо до влади прийде інший лідер.
495
G7 обговорює санкції проти компаній з Китаю, КНДР та Ірану, - Bloomberg
Країни Великої сімки розглядають можливість запровадження санкцій проти компаній з Китаю, Північної Кореї та Ірану, які можуть надавати Росії товари військового призначення.
520
Герасимов, Колесников, Кутузов та інші: ЗСУ ліквідували вже 12 російських генералів
За неповний рік війни з Україною Росія недорахувалась за різними даними від 10 до 12 своїх генералів (для порівняння: США протягом усіх своїх воєн в Афганістані та Іраку втратили лише одного генерала).
384
У РФ оприлюднили "журналістське розслідування" про причетність США до вибухів на "Північних потоках": чому це фейк і хто такий Сеймур Херш
Американський журналіст Сеймур Херш заявив, що на ВМС США пропонували застосувати підводний човен для атаки на Північні потоки, а ВПС – бомби з дистанційним підривником. Російські ЗМІ відразу ж поширили цю інформацію, однак очевидно, що це фейк.
242
У Росії розгорівся скандал через похорони з почестями для зека-"вагнерівця", який сидів за вбивство: не всі хочуть визнавати "героєм"
У Росії спалахнув скандал навколо похорону чергового найманця із приватної військової компанії Вагнер. Микита Касаткін, якого в одному із селищ Забайкальського краю зібралися поховати з почестями, на фронт вирушив із в’язниці, де відбував покарання за вбивство.
592
Зекам, які відмовляються гинути за Путіна, погрожують новими тюремними термінами
Вербуванням у ПВК «Вагнер» тепер зайнялися ФСБ та МВС РФ.
527
Британія має намір провести Конференцію з відновлення України
Британія має намір виступити організаторами Конференції з відновлення України.
230
У Києві чоловік погрожував викинути з вікна балкона немовля: дитину врятували
У Святошинському районі Києва в середу, 8 лютого, чоловік тримав на балконі майже роздягнуте немовля, погрожуючи його викинути. Врятувати дитину вдалось поліцейському та перехожому, які змогли забрати малечу.
473
Безмежна жадібність. У РФ мати та вдова вбитого окупанта «воюють» за його машину
Смерть члена сім’ї на війні проти України вже давно перетворилася для громадян РФ на унікальний шанс покращити своє фінансове становище, однак поділити кошти, які на них звалилися, росіянам важко.
363
"Кадировець" під виглядом рятувальника: Росія відправила до Туреччини воєнного злочинця
За словами ЗМІ, Мартинов наказав взяти в заручники близько 500 осіб у Бородянці, коли російські окупанти намагалися наступати на Київ із боку Білорусі.
338
У Грузії опозиція запропонувала скоротити безвіз для росіян до 30 днів
У парламенті Грузії запропонували скоротити дію віз для російських громадян, щоб зменшити міграційний потік.
619
Тряслось усе навколо: у мережу потрапили нові кадри моменту землетрусу в Туреччині, які показали силу підземних поштовхів
Землетрус у Туреччині, який сколихнув країну 6 лютого, став одним із найбільш смертоносних у сучасній історії. Початок підземних поштовхів у провінції Кахраманмараш потрапив на камеру.
559
Українські військові знищили дві артилерійські установки окупантів
Українські захисники виявили позиції ворожої артилерії та завдали удару по них, після чого російські установки повністю згоріли.
609
Португалія передасть Україні три танки Leopard 2 вже у березні
Португалія відремонтує кілька своїх Leopard 2 і відправить три танки в Україну вже наступного місяця.