Всі новини за 2023-03-26

171
Маск запропонував співробітникам Twitter акції та оцінив поточну вартість соцмережі вдвічі дешевше за її покупку
Американський бізнесмен Ілон Маск запропонував співробітникам Twitter винагороду у вигляді акцій, виходячи з оцінки компанії в 20 млрд доларів, тим самим фактично визнавши дворазове падіння вартості соцмережі після її покупки.
487
Людство на порозі нової "холодної війни" між США та Китаєм, яка буде небезпечнішою за першу - Кісінджер
Людство стоїть на порозі нової холодної війни, яка ось-ось почнеться між США та Китаєм і виявиться більш небезпечною, ніж перша – між Заходом та СРСР.
282
Пропагандист Соловйов назвав Росію єдиною країною, де дотримуються прав людини
Головний пропагандист Кремля Володимир Соловйов цілком серйозно заявив, що Російська Федерація – це єдина країна, де дотримуються прав людини. Крім того, він стверджує, що тільки на території Росії (ну і ще Китаю) спокій, тоді як решта світу вирує.
552
В Авдіївці відключили мобільний зв’язок та евакуювали співробітників комунальних служб
В Авдіївці вимикають мобільний зв’язок та припиняють роботу комунальних служб.
392
Пентагон приваблює стартапи Кремнієвої долини для військової конкуренції з Китаєм - WSJ
Міністерство оборони США прагне залучити стартапи з Кремнієвої долини до виконання контрактів Пентагону з метою утримувати конкурентну боротьбу з Китаєм у розвитку військових технологій.
440
В ОРДО повідомили про затримання за хабар великого чиновника "МВС ДНР"
Паблік ОРДО з посиланням на джерело в слідчих органах ДНР повідомило, що вдень 25 березня при отриманні хабара в 200 000 доларів затриманий на місці злочину особливо наближений до керівництва МВС ДНР Юрій Бухман, який є радником міністра ДНР.
472
Кількість військ РФ у Білорусі суттєво знизилася: у ДПСУ назвали цифру
Число російських військовослужбовців на території Білорусі поменшало приблизно до 4 тисяч осіб.
340
Киян та жителів області попередили про звуки вибухів
У Київській області та Києві сьогодні, 26 березня місцеві жителі можуть чути звуки вибухів. Вони пов’язані з плановими роботами.
280
Ані Лорак видала, що переїхала до Росії через "утиски влади" у власній країні, та вкотре назвала війну "конфліктом"
Співачка родом із Чернівецької області Ані Лорак, яка з 2014 року активно гастролює Росією, а після повномасштабного вторгнення залишилася в країні-агресорці, ні слова не сказавши про злочинну війну на батьківщині, видала чергову порцію жалібної маячні.
560
У містах ОРДО заведуть книги, в яких записуватимуть, знищених в Україні солдатів
Кожного бійця так званої ДНР, знищеного у війні з Україною, запишуть до книги пам’яті, пишуть ЗМІ на окупованій Донеччині.
500
ФСБ "вживає заходів" після зливу таємної розмови про Путіна, - росЗМІ
Нещодавній злив в мережу перехоплення розмови російського бізнесмена Фархада Ахмедова та російського музичного продюсера Йосипа Пригожина викликав занепокоєння в Росії. Силовики вже отримали команду вжити заходів.
484
Корупція в армії РФ: як сім’я головкома Сухопутних військ заробляє на патріотизмі
Поки десятки тисяч російських військових гинуть в Україні через амбіції Кремля, російські генерали заробляють мільярди. Російська служба BBC опублікувала розслідування щодо головкома Сухопутних військ ЗС РФ Олега Салюкова та його родину.
325
Президент Сербії очікує на прискорений вступ України до ЄС через війну
Президент Сербії Олександр Вучич заявив, що очікує на прискорений вступ України до Європейського Союзу у зв’язку з повномасштабною війною з Росією.
382
Ексрозвідник заявив, що під крилом УПЦ (МП) діяли диверсійні групи
Колишній керівник Управління кримінальної розвідки Валерій Кур вважає, що правоохоронці мають оглядати все, що служителі УПЦ (в єдності МП) вивозять з території заповідника.
358
Боєць ЗСУ про бої у Бахмуті: "Це - "тир", величезна "м’ясорубка"
Протягом останніх тижнів військові РФ багато разів розповідали, що незабаром захоплять Бахмут Донецької області, проте українські військові продовжують утримувати позиції та знищувати супротивника.