Всі новини за 2023-04-03

463
"Путіна на палю посадити на Червоній площі": росіянин пояснив Z-патріотам, яка повинна бути "спецоперація"
У країні-агресорі Росії деякі люди починають відкривати очі на криваву війну в Україні, що відбувається, і робити правильні висновки. Там уже з’явилися ті, хто бажає смерті кремлівському диктатору Володимиру Путіну.
632
Українці залишаються без грошей через фальшиві гривні: їхню вартість не відшкодовують
В Україні значно поменшало фальшивих гривень. Зокрема, у 2022 році їх стало менше більш ніж утричі. Тим не менш, повністю підроблені гроші не зникли, у зв’язку з чим проводиться їхнє вилучення – проте без відшкодування вартості.
617
З’явилося відео, як піп УПЦ МП під церквою б’є 12-річну дитину по голові
В Іршанську священник УПЦ МП вдарив 12-річного хлопчика по голові. Інцидент стався біля місцевої церкви, де люди зібрались, щоб проголосувати за перехід храму до ПЦУ.
570
В Івано-Франківську сотні людей прийшли провести в останню путь Віталія Мерінова, який загинув від смертельного поранення
В Івано-Франківську попрощалися з чотириразовим чемпіоном світу з кікбоксингу та ексдепутатом міської ради, 32-річним Віталієм Меріновим, який загинув, захищаючи Україну від російських окупантів. Провести воїна в останню путь прийшли сотні місцевих жителів.
417
"Весняне полювання триває": в Мелітополі партизани взяли відповідальність за підрив колаборанта Зубарєва
У понеділок, 3 квітня, в тимчасово окупованому Мелітополі підірвали авто Максима Зубарєва – гауляйтера селища міського типу Якимівка. Відповідальність за це взяли на себе місцеві партизани.
490
Усик офіційно отримав нового суперника замість Ф’юрі
Українець Олександр Усик (20-0, 13 КО) свій наступний поєдинок має провести проти британця Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО), який є претендентом на чемпіонський пояс за версією Всесвітньої боксерської асоціації (WBA).
478
Українські хакери зламали акаунт друга Татарського й замість дронів купили на $25 тис. секс-іграшок на AliExpress
Українські хакери продовжують вести війну проти російської агресії на своєму фронті.
577
Росія розпочала головування в ООН: у першій промові Небензя заговорив про переговори з США
Російська Федерація розпочала головування в Раді Безпеки ООН. Представник РФ Василь Небензя заявив, що Росія буде готова організувати зустріч Лаврова та Блінкена в ООН, якщо США захочуть.
238
Зеленський провів ще одну Ставку на виїзді. Сирський та Тарнавський доповідали з фронту
У понеділок, 3 квітня, президент України Володимир Зеленський провів виїзне засідання Ставки верховного головнокомандувача. Цього разу воно пройшло у Чернігові.
629
Власницю салону краси у Львові Демків затримали п’яною за кермом Range Rover
Відому львівську підприємицю Ілону Демків зупинили за кермом Range Rover у стані алкогольного сп’яніння. Перевірка на алкотестері показала 1,60 проміле алкоголю. Справу уже розглянув суд та позбавив Ілону Демків водійських прав, їй також призначили 17 тис. грн штрафу.
472
Одним "Мавіком" знищили 10 "вагнерівців": аеророзвідники показали унікальне відео роботи під Бахмутом
Українські військові продовжують тримати оборону та знищувати російських загарбників у районі Бахмута на Донеччині. У цьому їм допомагають квадрокоптери. Так, завдяки дрону DJI Mavic 3 за день вдалося знищити одразу 10 найманців ПВК Вагнер.
618
"Що їм там впарюють?!" Дівчина гравця "Шахтаря" рознесла УПЦ МП. Відео зібрало мільйони переглядів
Дівчина футболіста донецького Шахтаря Дмитра Топалова Ірина відзначилася палкою промовою про УПЦ МП, яка стало вірусною у мережі та зібрала мільйони переглядів.
298
Ракетна загроза зросла: Росія спрямувала на Україну з Чорного моря 16 "Калібрів"
Росія зібрала в Чорному морі корабельне угруповання з 16 ракетами Калібр. У зв’язку з цим ворожий флот може атакувати мирні українські міста.
229
"Невже дійсно так ви не любите Україну?" Скандал через зірваний з могили Героя прапор набирає обертів
На Одещині у селі Шевченкове Кілійської громади зловмисники зірвали прапор з могили 22-річного воїна Руслана Ніколенка, який загинув торік у жовтні, захищаючи Херсонську область.
675
Секретна академія КДБ навчала молодих людей спокушати західних дипломатів – The Mirror
Співробітники КДБ вербували як шпигунів молодих чоловіків та жінок. Обирали переважно мешканців бідних регіонів. У секретному закладі КДБ в Росії їх навчали знайомитись з іноземцями у громадських місцях.