Всі новини за 2023-04-06

283
"Путін дивився фільм зі мною": українська акторка Міла Сивацька пояснила, чому знімалася в РФ
Популярна українська актриса Міла Сивацька три з половиною роки жила та працювала в Росії. Там вона знімалася в комедійному серіалі Гранд та серії фільмів Останній богатир від компанії Уолт Дісней Компані СНД.
477
"Голуб миру може стати кротом": яке зізнання про Росію робив Винник і в якій "таємній операції" підозрювали співака
Український співак Олег Винник, який понад рік лікується в Німеччині і не виходить на звʼязок з шанувальниками, має тверду позицію щодо виступів у Росії. Артист запевняв, що ніколи не давав концерти у країні-терористці, хоч його багато разів запрошували.
454
Футболіст на Кубку Лібертадорес забив фантастичний гол із центру поля
Матіас Рохас - півзахисник футбольного клубу Расінг із аргентинського міста Авельянеда, східного передмістя Буенос-Айреса - відзначився феноменальним ударом на Кубку Лібертадорес.
543
Шпигунські зустрічі на курортах, вербування ядерників, церкви і спортклуби: чому російська агентура зазнала провалу в Україні
Мережі спецагентів і таємні психологічні операції, диверсії, розвідувальна діяльність і контррозвідка – усі ці складові нетрадиційних воєнних дій, задіяні Росією проти України.
440
Росія піде сама. Подоляк розповів, як може відбуватися деокупація Криму
Росіяни, найімовірніше, самі підуть з тимчасово окупованого Криму після низки успішних дій українських захисників на полі бою.
422
"Давайте наберемося терпіння": Данілов пояснив, чому УПЦ МП досі не покинула Лавру
Представники УПЦ Московського патріархату обов’язково покинуть територію Києво-Печерської лаври, як цього вимагає держава, просто для цього потрібно набратися терпіння.
246
Під Сімферополем масштабна пожежа з вибухами, росіяни кажуть про НП на птахофабриці
Сьогодні, 6 квітня, під Сімферополем почалась масштабна пожежа. Місцеві жителі повідомляють про вибухи.
447
Зброя і боєприпаси для ЗСУ: Зеленський пообіцяв, що українські військові відчують результати його візиту до Польщі
Президент Володимир Зеленський заявив, що четвер, 6 квітня, він провів на Банковій – і це був день внутрішніх нарад і підготовки до заходів, запланованих на найближчі тижні.
265
Росія почала відводити свої війська з позицій біля Вугледара, Бахмута й Авдіївки, але процес іде повільно – росЗМІ
Російські окупаційні війська почали залишати позиції біля Вугледара, Бахмута й Авдіївки. Поки що процес іде дуже повільно, але, ймовірно, це ознаки початку давно очікуваного українського контрнаступу.
486
"Може достатньо відсиджуватися за кордоном?" Олімпійський чемпіон наїхав на "деяких" українських спортсменів
Олімпійський чемпіон зі спортивної гімнастики Олег Верняєв опублікував емоційний пост у Instagram, присвячений пам’яті спортсменів, які загинули через повномасштабний напад Росії.
486
Блогерка вимагала від’єднати Закарпаття від України: СБУ відреагувала
Блоггерка у соціальних мережах закликала від’єднати Закарпаття від України. За цим фактом СБУ зареєструвала кримінальне провадження.
238
Був членом партії Путіна. У Росії раптово помер заступник гендиректора великої енергокомпанії
У Росії раптово помер ще один високопоставлений керівник. Перший заступник гендиректора компанії Якутськенерго Ігор Шкурко помер у слідчому ізоляторі.
551
Кадровою політикою в СБУ часів Баканова займалася агентура із ФСБ
Такого висновку дійшли до Держбюро розслідувань.
564
На в’їзді до Києва затримали любителя "маскарадів": в телефоні виявили його фото в формі "поліції ДНР"
На в’їзді до Києва прикордонники затримали чоловіка, який мав зв’язки з так званою ДНР. У нього в виявили фото, на якому він позував у формі поліції незаконного збройного формування.
620
Лайма Вайкуле відповіла, куди подівся Валерій Леонтьєв: ніяк не висловлювався про війну, але поїхав з Росії
Відомий радянський та російський співак Валерій Леонтьєв після початку повномасштабної війни в Україні зник із інформаційного поля, перестав давати концерти та, за чутками, покинув Росію.