Всі новини за 2023-04-20

304
Верещук заявила про посилення заходів щодо евакуації дітей з гарячих точок України: "Умовляти - це було в минулому"
На думку віце-прем’єрки Ірини Верещук, поліція показує слабкість, не евакуюючи примусово дітей із Бахмута, Вугледару, Часов Яру та інших місць на лінії фронту на Донеччині.
544
Доярка розповіла: полонений окупант зізнався, звідки у нього дані про військових НАТО в Україні
Російські окупанти, які прийшли асвабаждать Україну не перестають дивувати своїм рівнем інтелекту і освіченості. Неймовірно цікавий діалог відбувся із черговим полоненим рашистом.
212
Сховатися не вийшло: ЗСУ точним ударом "демілітаризували" місця базування окупантів
Бійці Збройних сил України продовжують в активному режимі знищувати російських окупантів. Ба більше, захисники нашої країни ліквідують ворога точними ударами.
362
Зеленський про вступ до НАТО: Україна все зробила для того, щоб заявку задовольнили
Україна зробила все для того, щоб її заявку до НАТО було схвалено.
556
Столтенберг: місце України по праву – в НАТО
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг заявив, що місце України по праву – в НАТО і що під час сьогоднішньої зустрічі з Президентом Володимиром Зеленським сторони обговорили довгострокову ініціативу підтримки України.
433
У Зеленського заявили, що український контрнаступ неминучий
Український контрнаступ є неминучим.
551
Україна вже запровадила санкції проти майже 5 тисяч осіб, а також конфіскувала 17 млрд грн – Мінекономіки
В Україні введено санкції проти майже 5 тис фізичних осіб. Конфісковані кошти – 17 млрд грн спрямовані до цільового фонду бюджету України.
496
Українцям не слід розслаблятися - ГУР
Представник Головного управління розвідки Міноборони Андрій Юсов в ефірі національного телемарафону заявив, що російський «зимовий наступ» зазнав фіаско.
600
Столтенберг відвідав Бучу
Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг в ході неанонсованого візиту в Україну відвідав місто Буча Київської області, звільнене від російських окупантів.
424
Мінфін США про співпрацю Китаю та РФ: ознака несерйозного ставлення Пекіна до війни
У США вважають, що Китай несерйозно ставиться до війни Росії проти України, оскільки він продовжує співпрацювати з Москвою.
271
Мета – посилити тиск на Путіна: Bloomberg про можливу повну заборону експорту до Росії
США та деякі інші ключові партнери України розглядають можливість майже повної заборони експорту до Росії. Мета – посилення економічного тиску на президента РФ Володимира Путіна у зв’язку з розв’язаною ним війною.
559
Зеленський закликав Конгрес Мексики захистити територіальну цілісність України
У четвер, 20 квітня, президент України Володимир Зеленський звернувся до Конгресу Мексики із закликом допомогти захистити територіальну цілісність України.
304
"Я вийду і заступлюся за українців": Баюл поставила на місце дружину Пєскова після її хамства
Перша олімпійська чемпіонка незалежної України Оксана Баюл відповіла дружині прессекретаря Кремля Дмитра Пєскова Тетяні Навці за хамський випад на її адресу. 45-річна ексфігуристка з Дніпра нагадала Навці, хто насправді стоїть за її фінансуванням.
281
Посеред російського Бєлгорода після вибуху з’явилася велика вирва
Ввечері четверга, 20 квітня, жителі російського міста Бєлгород чули гучний звук, схожий на вибух. Після цього на вулиці одного з районів з’явилася велика вирва.
574
"У польоті зачепився рукою за кондиціонер": загиблий у боях за Бахмут легкоатлет лазив по стінах і створював речі з нічого
20 квітня мало виповнитись 30 років захиснику України, легкоатлету Роману Поліщуку, який після повномасштабного вторгнення РФ воював у 206-му батальйоні територіальної оборони ЗСУ.