Всі новини за 2023-04-24

213
Принижують як рабинь. У РФ онлайн-ритейлер Wildberries змушує робітниць роздягатися до нижньої білизни
У соцмережах з’явилося відео, що підтверджує чутки про те, що російський онлайн-ритейлер Wildberries змушує своїх співробітниць роздягатися для перевірки до нижньої білизни.
438
На концерті Noize MC у Молдові охоронці кидалися на прапори України: артист зупинив шоу
Кишиневі на концерті російського музиканта Noize MC (Іван Алексєєв), який від початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну засудив загарбницьку війну Кремля і виїхав з країни-агресора, охоронці в клубі грубо відбирали у відвідувачів українські прапори.
601
На Хмельниччині пішов з життя "смотрящий" за містом Нетішин
Нетішинський міський суд Хмельницької області задовольнив клопотання прокурора про закриття кримінальної справи за обвинуваченням в поширенні злочинного впливу 40-річного уродженця Дніпра Миколи Волковинського.
445
Українців попередили про подорожчання бензину одразу на 10 грн/л
В Україні ціни на бензин можуть зрости аж на 10-11 грн/л, на дизельне пальне (ДП) – на 7-8 грн/л і на автогаз – на 3,5-4 грн. Такий сценарій можливий після повернення з 1 липня податку на додану вартість (ПДВ) на пальне на довоєнний рівень в 20%. Нині він становить 7%.
535
Не Лукашенко: у Росію на 9 травня приїде лише один іноземний лідер – ЗМІ
На святкування 9 травня цього року до Росії зголосився приїхати лише один іноземний лідер. Ним виявився президент Киргизстану Садир Жапаров.
463
Загрози з боку Білорусі на сьогодні немає – Зеленський
На сьогодні загрози вторгнення окупантів з боку Білорусі немає.
589
Фермери скаржаться, що окупанти мінують українські поля
Мелітопольський міський голова Іван Федоров заявив, що російські військові продовжують мінувати поля та ґрунтові дороги в районі окупованої частини Мелітопольського району Запорізької області.
373
Проросійські сили у Вірменії ніяким чином не засудили спалення прапору Азербайджану на публічному заході у Єревані
Світ шокований, Азербайджан вимагає справедливості: під час відкриття чемпіонату Європи з важкої атлетики вірменин Арам Ніколян вихопив у представників азербайджанської делегації їхній прапор та спалив його на очах у публіки.
518
"Як із громадянином 3-го класу": тенісистка з РФ поскаржилася, що її не пустили на рейс "через мою національність"
Російська тенісистка Віталія Дяченко закотила істерику у соціальних мережах після того, як її відмовили у посадці на рейс польської авіакомпанії LOT Каїр – Варшава – Ніцца.
606
"Київміськбуд" відновлює роботи на чотирьох будівельних майданчиках
Холдингова компанія Київміськбуд (КМБ) відновлює роботи на чотирьох будівельних майданчиках – ЖК Урлівський-1, Урлівський-2, Mirax і Абрикосовий, повідомив президент компанії Ігор Кушнір.
629
Допомога Естонії має стати прикладом для інших партнерів, – Зеленський
Президент Володимир Зеленський заявив, що допомога, яку надає Естонія для відбудови України, має стати прикладом для інших партнерів. Проте Україні потрібна й допомога зі зброєю, щоб якнайшвидше вигнати з території нашої держави російських окупантів.
391
Білий дім про F-16 для України: зосереджені на тому, що знадобиться найближчими тижнями
США не розглядають передачу Україні F-16 зараз. Наразі основна увага зосереджена на наданні допомоги, яка знадобиться у найближчі тижні чи місяці.
623
"Дякую за вчасну підтримку нашої оборони": Зеленський нагородив прем’єрку Естонії Каю Каллас орденом Ярослава Мудрого
У понеділок, 24 квітня, президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем’єр-міністеркою Естонії Каєю Каллас. Президент подякував Каллас і всьому естонському народу за підтримку та допомогу Україні.
619
У боях з окупантами загинув захисник з Львівщини, який відзначився героїзмом під Бахмутом
Захищаючи Україну, у бою з окупантами на Донеччині поліг воїн 63 окремої механізованої бригади Василь Гукало. Свого часу уродженець Львівщини захищав рідну землю на Донбасі, після початку повномасштабної війни знову повернувся на фронт.
449
Росія перекинула в район Авдіївки танкову бригаду: у ЗСУ розкрили задум ворога
Війська РФ інтенсивно обстрілюють позиції українських воїнів на Авдіївському напрямку. Також ворог перекинув під Авдіївку танкову бригаду.