Всі новини за 2023-05-12

485
"Не знаю, навіщо Путін туди поліз": окупант розповів дружині про повне розчарування у "спецоперації"
Російські окупанти почуваються повністю деморалізованими й остаточно розчарованими у російській спецоперації. У відпустку загарбників із фронту відпускають лише за шалені гроші, ба більше, росіяни не розуміють, що їх чекає далі.
458
У Румунії заявили, що підтримуватимуть Україну стільки, скільки знадобиться
У Румунії заявили, що підтримуватимуть Україну стільки, скільки знадобиться. Там також закликали до подальшого санкційного тиску на країну-агресорку Росію.
381
В Ірпені демонтували графіті Бенксі: що буде з уже легендарним малюнком
В Ірпені демонтували шматок стіни зруйнованої багатоповерхівки, на якому розміщено одне з графіті Бенксі. На ньому британський вуличний художник зобразив дівчинку-гімнастку.
541
"Я – за Україну". Цього не буде": легенда "Динамо" розповів, як "послав" російських футболістів після вторгнення РФ
Легендарний футболіст київського Динамо Олег Кузнєцов перестав спілкуватися зі своїми колишніми російськими партнерами зі збірних СРСР та СНД.
218
Поки окупанти шукають, як втекти з фронту: зять Шойгу похвалився чеком із ресторану на 42 тисячі рублів
У країні-агресорі Росії вміють здивувати своїми неадекватними вчинками. Особливо вміло це роблять представники кривавої влади.
543
"Це спрацювало": Залужний розкрив подробиці підготовки до великої війни з РФ
За словами головнокомандувача ЗСУ, станом на кінець лютого було зроблено все для того, щоб мінімізувати втрати у разі російської агресії. Це був величезний комплекс заходів із залученням багатьох людей.
237
Зять Шойгу був у Луганську прямо перед ударом: спливли цікаві деталі
Російський блогер Олексій Столяров, який за сумісництвом є зятем міністра оборони РФ Сергія Шойгу, був 12 травня у Луганську безпосередньо перед вибухами. Внаслідок бавовни він не постраждав.
203
У Міноборони потролили окупантів через Storm Shadow і натякнули на "бавовну" у Севастопольській бухті
У Міністерстві оборони України потролили російських окупантів через далекобійні крилаті ракети Storm Shadow, які Києву передала Британія. Там натякнули на ймовірні цілі у Севастопольській бухті.
295
Білий дім: тільки Зеленський вирішує, коли хоче піти у контрнаступ
Відповідно до статуту Збройних сил України, рішення про початок контрнаступу ухвалює верховний головнокомандувач країни, тобто Володимир Зеленський. Те саме стосується і напрямку, за яким відбуватиметься атака.
505
У Чехії оцінили, коли можуть початися реальні переговори щодо вступу України в ЄС
Президент Чехії Петр Павел дав прогноз щодо того, коли почнуться реальні переговори щодо вступу України до Європейського Союзу. На його думку, це може статися вже наприкінці цього року.
555
"Поки ми говоримо, вони вбивають": Шевченко чітко пояснив, чому Росії не має бути на Олімпіаді
Легенда світового футболу Андрій Шевченко назвав принциповою свою позицію щодо неможливості участі російських спортсменів у міжнародних змаганнях.
466
У РФ відповіли істерикою на передачу Україні далекобійних ракет Storm Shadow: чим погрожували
МЗС Росії виступило із заявою у зв’язку з рішенням уряду Великої Британії передати Україні високоточні крилаті ракети далекого радіуса дії Storm Shadow. Уряд РФ розцінює це як ворожий крок проти їхньої країни.
254
Росія цинічно скликала Радбез ООН через "утиски" УПЦ МП в Україні
Представники держави-агресора Росії, яка вже 15 місяців веде проти України повномасштабну війну, пішли на черговий цинічний крок у Раді безпеки ООН. Росіяни скликали засідання у форматі Аррії нібито через переслідування в Україні УПЦ МП.
419
Боррель анонсував багаторічний план підтримки України від ЄС
Європейський Союз має зосередити свої зусилля не лише на сьогоднішній підтримці України на полі бою, але й на розробці програми довгострокової допомоги. Це покаже Росії, що її сподівання на втому ЄС є марними.
587
Закликав битися до перемоги за будь-яку ціну: у боях за Україну загинув закарпатець Іван Гутай
Україна у російській війні втратила ще одного свого героя. У боях за свободу та незалежність нашої держави загинув мешканець Закарпаття Іван Баракуда Гутай.