Всі новини за 2023-06-20

507
"Не вистачає банально засобів ППО": Ігнат пояснив, чому "Шахеди" змогли долетіти до Львова
У ніч проти 20 червня війська РФ атакували Україну десятками іранських дронів-камікадзе. Три з них поцілили у критично важливий об’єкт на Львівщині.
321
НБУ зобов’язав банки та обмінники приймати зношені банкноти іноземної валюти - НБУ
Усі банкноти іноземної валюти, справжність яких підтверджена з використанням лічильників та детекторів, повинні прийматися до обміну. Це виключає вплив «людського фактору» на визначення ступеня зношеності банкноти», — йдеться в повідомленні.
501
Одна з перепон – корупція: що Байден казав про перспективи вступу України в НАТО і чому палкі дискусії тривають
Президент США Джо Байден вважає, що Україна має більш запекло боротися з корупцією та відповідати всім іншим вимогам НАТО, перш ніж можна буде розглядати її членство в Альянсі. Він також не має наміру послаблювати бар’єри для Києва.
226
Як в українців видурюють гроші в ресторанах: стало відомо, якими хитрощами користується персонал
Персонал у ресторанах може штучно збільшувати вартість послуг клієнтів. Причому існує ціла низка хитрощів, якими користуються робітники таких закладів.
446
Киянина, який наклеїв на машини ООН напис "Некорисні", судитимуть
7 червня у Києві невідомі громадяни висловили своє обурення позицією Організації Об’єднаних Націй щодо підриву країною-терористом Каховської ГЕС та бездіяльністю Ради Безпеки. Тепер киянина, який наклеїв на машини ООН напис "Берисні", судитимуть.
438
Знищено 2500 тонн БК: у мережу просочилися дані про втрати РФ після "бавовни" під Генічеськом
Збройні сили України продовжують знищувати техніку ворога. Після потужного удару по Риковому, під Генічеськом, окупанти зазнали великих втрат.
440
На Київщині блискавка влучила у житловий будинок
Біда не приходить одна. 20 червня під Києвом негода розгулялася, завдаючи шкоди приватним будинкам не гірше за російські ракети. За один день блискавка вдарила одразу у два будинки – у селі Гатному та Білогородці.
375
Вбивцю львівської студентки Дар’ї Косенок засудили до довічного ув’язнення
У понеділок, 19 червня, Личаківський районний суд Львова виніс вирок Нестору Литвинчуку за вбивство 19-річної львівської студентки Дарʼї Косенок, яке він здійснив у березні 2021 року. За свій злочин 22-річний хлопець отримав довічне ув’язнення.
528
Буданов: конфлікт Пригожина із Шойгу абсолютно реальний, це не фейк
Начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов заявив, що конфлікт глави ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина з міністром оборони країни-агресора РФ Сергієм Шойгу абсолютно реальний.
538
Окупанти обстріляли рятувальників у Херсоні
У вівторок, 20 червня, російські окупаційні війська вкотре атакувала Херсон. Унаслідок обстрілів загинув рятувальник.
347
На Донеччині відбулося більше ніж 35 зіткнень, під Бахмутом окупанти провалили штурм – Генштаб
Російські окупаційні війська продовжують зосереджувати основні зусилля на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. За останню добу на Донеччині відбулося більше ніж 35 зіткнень.
259
Президент Єврокомісії підтвердила надання Україні допомоги на 50 млрд євро
Європейський Союз виділить пакет фінансової допомоги у розмірі близько 50 млрд євро для підтримки України.
205
Суд підтвердив інформацію щодо скандального судді Хрімлі, оприлюднену українськими виданнями
Претендент на посаду судді Апеляційної палати Вищого суду з питань інтелектуальної власності колишній суддя Київського районного суду міста Донецьк Олександр Хрімлі програв суд проти видання «Антикор».
264
Легко дотягнеться до Москви: в Україні успішно застосували власний далекобійний БПЛА
В державному концерні "Укроборонпром" заявили про успішне застосування безпілотного літального апарату українського виробництва з дальністю ураження 1000 кілометрів.
574
Справа екс-судді Князєва. Як НАБУ та САП викрили топ-корупціонера України
Як розвивалася справа судді Всеволода Князєва, чому правоохоронці називають його організатором злочинного угруповання та як на кейс топ-корупціонера України відреагувала влада.