Всі новини за 2023-07-07

545
Нейтральні Австрія та Швейцарія приєдналися до європейської ініціативи захисту неба
Раніше нейтральні Австрія та Швейцарія, підписали меморандум стосовно своєї участі в Європейській ініціативі Sky Shields під час щорічної тристоронньої зустрічі країн D-A-CH (Німеччини Австрії Швейцарії) у Берні.
408
У Болгарії проросійський політик увібрався як священник і "прокляв" кортеж Зеленського
Член проросійської болгарської партії "Мір" Атанас Стефанов у четвер влаштував акцію проти приїзду президента Володимира Зеленського в Болгарію, перевдягнувшись у священника й "проклявши" його кортеж.
372
Центр нацспротиву: Російські окупанти розробили план «евакуації» з Маріуполя
Окупанти мають план втечі з тимчасово окупованого Маріуполя.
367
У Самарській області РФ прогримів вибух на заводі: шість людей загинули
У Росії 7 липня знову пролунав вибух на підприємстві. Цього разу надзвичайна подія сталася на заводі "Промсинтез" у Чапаєвську Самарської області.
457
У прокуратурі пояснили, чому розгляд справи про "гранату під Радою" затягнувся на 8 років
Розгляд справи про вибух гранати під Верховною Радою України 31 серпня 2015 року розтягнувся на багато років попри зусилля прокуратури по забезпеченню її "швидкого та всебічнго розгляду".
369
"Інтелект хлібної м’якушки": чемпіонка світу з Росії стала посміховиськом у мережі після слів про Путіна та перемогу
Дворазова чемпіонка світу Ірина Слуцька відзначилася неймовірно абсурдним висловом щодо відсторонення російських атлетів від міжнародних змагань.
634
У Полтаві чоловік назвав захист Батьківщини "убивством людей за гроші" і нагрубив українським військовим
У Полтаві молодий чоловік провокував на конфлікт українських військових. Він грубив їм та заявив, що наші захисники "вбивають людей за гроші", чого сам він робити не хоче.
468
Зеленський зустрівся з Ердоганом в Туреччині
Президент України Володимир Зеленський 7 липня прибув до Туреччини, де зустрінеться з турецьким лідером Реджепом Таїпом Ердоганом. Зустріч відбудеться у президентській резиденції Вахдеттін у Стамбулі.
411
"Наче COVID, на прізвисько "Кухар": Шнуров міг присвятити пісню Пригожину, - росСМИ
Автор опублікованого матеріалу стверджує, що написано композицію ще 2022 року, але за яких обставин — невідомо. Знайшли флешку із записом під час обшуків в офісі ПВК "Вагнер"
234
У Миколаєві на хабарі затримали слідчого
Слідчому Миколаївського районного управління поліції висунули підозру у здирстві та отриманні неправомірної вигоди. Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.
236
Менеджмент Полтавського гірничо-збагачувалього комбінату арештували із заставами
Печерський суд Києва обрав запобіжні заходи керівництву ПрАТ «Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат», а також керівництву фірми-прокладки, через яку відбувались махінації на підприємстві.
310
Куди поділися спільники російського агента Павла Фукса Бекболат Бекенов та Євген Комраков?
Якщо з фігурантом списку «Форбс» та вельми скандальним персонажем Павлом Фуксом все більш-менш ясно – він після афери з будівництвом елітного підмосковного селища на березі річки Істри «Резиденція Кристал Істра», користуючись наявністю українського паспорта, втік до України, то з його спільниками не все так просто.
668
35-річний мільярдер із Чернівців запровадив новий рівень світового банківського сервісу
2023 року український підприємець та мільярдер Михайло Романенко (Mykhailo Romanenko) запустив новий необанк «Eternity Business», зареєстрований у Лондоні, Британія.
346
Укріплюють коридори з Криму на материкову Україну: Чубаров розповів, як окупанти готують півострів до оборони
Російські окупанти укріплюють коридори з тимчасово окупованого Криму на материкову Україну. Так загарбники готують півострів до оборони в очікуванні контрнаступу Збройних сил України.
366
Яйця по 170 грн: що далі? Як армія проводить закупки після грандіозного скандалу
Прізвище членкині Громадської антикорупційної ради Дани Ярової останнім часом на слуху. Саме від неї надходить актуальна інформація щодо проходження торгів на постачання харчування для збройних сил України через систему ProZorro.