Всі новини за 2023-07-22

293
Дівчина вистрибнула з вікна в Ірпені
В Ірпені 22-річна дівчина вистрибнула з вікна з 4 поверху та упала на крівлю під‘їзду. Очевидці терміново викликали швидку та поліцію.
206
Під Києвом військовий влаштував ДТП, багато загиблих
Поблизу села Германівка Обухівського району Київської області сталася ДТП, у якій загинуло троє людей.
492
Через блокування портів Україна втратила 10% ВВП та 135 млрд гривень податків, – ФРТУ
Через заблокування портів Україна втратила мінімум 10% ВВП, 18 млрд доларів США валютної виручки, 500 тис. робочих місць та 135 млрд грн податків – що співставно з бюджетом витрат України на освіту або охорону здоров’я.
599
Знаменитий український боксер здобув перемогу нокаутом на шоу в Дубаї
Знаменитий український боксер напівлегкої ваги Арнольд Хегай (20-1-1, 12 KO) здобув гарну перемогу над Фредді Лайнесом (17-4, 12 КО) із Нікарагуа. Поєдинок на шоу у Дубаї завершився технічним нокаутом.
381
До будинку Орбана принесли дитячу труну з написом "Майбутнє угорської молоді"
Біля приватного будинку прем’єр-міністра Угорщини Віктора Орбана у місті Фелчут встановили дитячу труну з написом "Майбутнє угорської молоді". Акцію організував активіст та юрист Золтан Керестень.
519
Голова оборонного комітету Бундестагу закликала Червоний Хрест надати звіт про роботу за 17 місяців війни в Україні
Голова комітету з питань оборони німецького Бундестагу Марі-Агнес Штрак-Ціммерманн закликала Міжнародний комітет Червоного Хреста надати звіт про роботу за 17 місяців війни в Україні. Вона заявила, що сумнівається у незалежності цієї Організації.
421
Закладача вибухівки на "броньовик" фармбізнесмена Сала вирахували по куртці
Вирогідним закладачем вибухового пристрою на дах автомобіля Mercedes-Benz S600 під час здійснення восени 2019 року замаху на життя співвласника фармацевтичної корпорації "Здоров’я" Ігоря Сала правоохоронці вважають 44-річного уродженця Харкова Сергія Коротаєва. Відомості про це містяться в матеріалах судового реєстру.
418
Після заколоту Пригожина Путін почав чистки в лавах армії РФ – The Times
Державний переворот у Росії, який закінчився фіаско бунтівників, та арешт терориста "ДНР" Ігоря Гіркіна напередодні, ймовірно, нерозривно пов’язані між собою та одне спричинило інше.
561
"Триває перевірка територіальних центрів комплектування": Зеленський пообіцяв покарати всіх військкомів, які збагачуються на війні
Президент України Володимир Зеленський пообіцяв, що всіх військкомів, які намагаються збагатитися під час війни, притягнуть до відповідальності. Він нагадав, що по Україні триває перевірка територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП).
346
"Тут була 58 армія РФ": ЗСУ показали захоплені позиції окупантів під Роботиним у Запоріжжі
Збройні сили України продовжують відвойовувати свої території, захоплені російськими окупантами. На цей раз українські захисники показали захоплені позиції росіян під Роботиним у Запоріжжі.
357
ДБР заявляє про зникнення колишнього одеського військкома Борисова
Глава держави Володимир Зеленський офіційно підтвердив, що колишньому керівнику Одеського регіонального центру комплектування Євгену Борисову повідомили про підозру за фактами незаконного збагачення та порушення порядку несення військової служби, однак наразі невідомо, де він знаходиться.
557
Наші воїни успішно нищать техніку окупантів із САУ "Краб"
Бійці ЗСУ із самохідної артилерійської установки "Краб" влучним пострілом знищили ворожий танк окупантів.
199
В озері біля Львова втопилася 22-річна дівчина
Сьогодні, 22 липня, о 12:05 водолази аварійно-рятувальної маневреної групи витягли із водойми тіло 22-річної дівчини. Вона втонула в озері села Лапаївка, що біля Львова.
374
На Київщині чоловік через образу вбив молотком жінку, яку запросив на побачення
У селі Заруддя Київської області чоловік через образу забив молотком до смерті свою кохану. Після цього зловмисник втік із місця події та намагався переховуватися.
295
На повне розмінування України піде близько 757 років — The Washington Post
На повне розмінування України, якщо розміновувати вручну, піде близько 757 років за умови, що територію розміновуватимуть 500 саперних команд.