Всі новини за 2023-07-25

299
В Харківській області загроза застосування ворогом ударних БПЛА, - ПС
Начальник Харківського гарнізону Сергій Мельник закликає жителів області не ігнорувати тривогу - в регіоні зафіксували ворожий дрон.
488
Окупанти захопили три українські села в Луганській області - DeepState
Російській армії вдалося захопити три села біля Кармазинівки Луганської області: Надію, Сергіївку та Новоєгорівку.
198
Міністр оборони Росії Шойгу прибув до КНДР на святкування 70-річчя закінчення Корейської війни
Як відомо, "70-річчя перемоги корейського народу у Вітчизняній визвольній війні 1950-1953 років", яке до Пхеньяну прилетів святкувати міністр оборони РФ Сергій Шойгу, це, насправді, 70-річчя закінчення Корейської війни.
197
Оргкомітет літньої Олімпіади-2024 показав дизайн олімпійського смолоскипу на Іграх у Парижі
Оргкомітет літніх Олімпійських ігор – 2024, які відбудуться у столиці Франції Парижі, представив дизайн смолоскипа. Із таким смолоскипом бігтимуть учасники естафети олімпійського вогню перед відкриттям Ігор.
534
Зеленський розповів про перевірку військкомів: Результати невтішні
В Україні відбувається перевірка всіх начальників територіальних центрів комплектування. І вже є перші невтішні наслідки.
288
П’ять країн просять ЄС продовжити тимчасову заборону імпорту українського зерна
П’ять держав-членів Європейського Союзу, які межують з Україною, звернулися у вівторок до Ради ЄС із проханням про продовження тимчасової заборони на ввезення української зернової продукції.
312
Вірменія готова визнати територіальну цілісність Азербайджану та підписати угоду про мир – Пашинян
Вірменія готова визнати територіальну цілісність Азербайджану та підписати угоду про мир. Як заявляють у вірменському уряді, вони готові залишити Нагірний Карабах.
338
Зеленський розкритикував окремих нардепів і військовослужбовців: "Це зрада державних принципів та інтересів суспільства"
Президент України Володимир Зеленський розкритикував окремих нардепів і військовослужбовців, які скористалися своїм становищем під час повномасштабного вторгнення Росії.
451
Окупанти обстріляли Дніпропетровщину: спалахнули пшеничні лани
У вівторок, 25 липня, окупаційні війська РФ обстріляли Дніпропетровську область. У результаті спалахнули пшеничні лани.
411
У Костянтинівці зросла кількість жертв удару РФ: поранена дівчинка померла в лікарні
Число загиблих внаслідок обстрілу військами РФ Костянтинівки Донецької області зросло до трьох осіб. У лікарні померла дівчинка 2011 року народження, яка зазнала травм під час ворожої атаки.
441
Норвегія передала Україні понад 20 млн євро
Норвегія добровільно передала 22 млн євро на допомогу в рамках Європейського фонду миру (EPF) для постачання військової техніки Збройним силам України. Реагуючи на потреби України, Норвегія виділила суму на постачання боєприпасів та запчастин для танків Leopard II.
571
Це не була ракета HIMARS: в ООН оприлюднили дані розслідування трагедії в колонії в окупованій Оленівці
Верховний комісар ООН з прав людини Фолькер Тюрк заявив, що вибух у колонії в Оленівці Донецької області не був спричинений ракетою, запущеною з РСЗВ HIMARS.
400
Піротехніки ДСНС розміновують територію за допомогою спеціальної швейцарської техніки GSC-200
Співробітники Державної служби України з надзвичайних ситуацій продовжують розмінування деокупованих територій. Піротехніки використовують спеціальну швейцарську техніку GSC-200.
640
В Іспанії розкрили правду про Ісінбаєву на Тенеріфе, осоромивши російських патріотів
Після великого галасу, викликаного в Росії новиною, опублікованою EL DIGITAL SUR, про резиденцію дворазової олімпійської чемпіонки Олени Ісінбаєвої на острові Тенеріфе, депутат Держдуми Світлана Журова заявила, що "іспанські ЗМІ надають недостовірну інформацію про приїзд спортсменки до країни".
611
Окупанти обстріляли Авдіївку: є поранений і загиблий
Російські війська сьогодні, 25 липня, обстріляли Авдіївку на Донеччині. Унаслідок ворожих атак загинув чоловік, ще одна жінка отримала поранення.