Всі новини за 2023-08-25

467
31,7 млн хоче витратити керівництво Одеської області на ремонт фасаду ТЮГу під час війни
Замовником виступає департамент капбудівництва та дорожнього господарства Одеської ОДА. Тендер оприлюднили 23 серпня, а пропозиції приймаються до 31 серпня. Сам аукціон відбудеться 1 вересня.
351
На День Незалежності освітяни з Хмельниччини підняли на Говерлу найбільший прапор України
Українські освітяни з Хмельницької області у День Незалежності України 24 серпня піднялися на найвищу точку України – гору Говерлу у Карпатах та встановили там рекорд. Вони підняли у небо рекордно великий прапор України.
430
Смерть Пригожина показала, що Путіну не можна довіряти, - Резніков
Можлива смерть засновника приватної військової компанії "Вагнера" Євгена Пригожина є доказом того, що російському диктатору Володимиру Путіну не можна довіряти.
569
Глави Міноборони та МЗС країн ЄС проведуть неформальні зустрічі щодо війни в Україні
Глави Міністерств оборони та Міністерств закордонних справ країн Європейського союзу планують провести неформальні зустрічі щодо війни в Україні.
370
Пригожин перед смертю відвідав Африку для того, щоб урятувати свої операції від ГРУ, - FT
Керівник ПВК "Вагнера" Євген Пригожин відвідував Африку напередодні загибелі для того, щоб урятувати свою "імперію" від ГРУ Росії.
579
Україна розпочала переговори з Канадою щодо надання гарантій безпеки
Україна розпочала переговори з Канадою щодо укладання двосторонньої угоди про надання гарантій безпеки, як це передбачено Спільною декларацією про підтримку нашої держави.
641
У Зеленського прогнозують збільшення закликів до переговорів через успіх наступу ЗСУ
Українська армія з певним успіхом просувається на південь, а отже, можна прогнозувати найближчим часом подвоєння закликів до переговорів.
575
"З кожним пострілом наближаємо перемогу": Залужний показав, як воїни 22-ї бригади знищують окупантів із БМ-21 "Град"
Воїни Сил оборони України наближають перемогу нашої держави, щодня знищуючи окупантів з армії РФ, які прийшли до нашої країни захоплювати території. Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний показав, як українські захисники застосовують проти ворога реактивні системи залпового вогню "Град".
341
Рекорд сезону: українка Бех-Романчук стала віцечемпіонкою світу
Українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук здобула срібну медалі чемпіонату світу, який цими днями проходить в угорській столиці Будапешті. Наша співвітчизниця принесла першу нагороду країні на першості планети.
241
Суд у Фінляндії залишив під вартою бойовика з "Русича", який воював проти України
Суд у Фінляндії сьогодні, 25 серпня, залишив під вартою бойовика із так званої "диверсійно-штурмової розвідувальної групи "Русич" Яна Петровського.
397
Окупанти обстріляли Нікополь, є жертва
Російські загарбники знову атакували місто Нікополь у Дніпропетровській області. Унаслідок обстрілу загинула одна людина.
327
Ердоган працює над відновленням зернової угоди, - глава МЗС Туреччини
Президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган працює над відновленням зернової угоди. Нині це питання – один із пріоритетів для країни.
355
Данилов про мобілізацію: змін не варто очікувати, але може бути ще одна хвиля призову
В Україні не планують вносити зміни до мобілізації, незважаючи на подібні заклики до президента. Проте, можливо, може бути додаткова хвиля призову.
254
Зеленський провів нараду за підсумками своїх візитів до Європи
Президент України Володимир Зеленський сьогодні, 25 серпня, провів тривалу нараду щодо підсумків своїх візитів до Європи.
363
Росія готує довгострокову ІПСО, спрямовану на США та Європу, - NYT
Спецслужби Росії використовують спеціальні методи впливу, щоб приховати участь Кремля у культивуванні проросійських та антиукраїнських повідомлень у Сполучених Штатах та Європі.