Всі новини за 2023-09-15

382
НАЗК шукає підрядника для будівництва майданчика на даху свого офісу в Києві
Національне агентство з питань запобігання корупціїї (НАЗК) шукає підрядника для реконструкції адміністративної будівлі по бульвару Миколи Міхновського у Печерському районі. Також, на даху будівлі хочуть облаштувати майданчик, витративши на все близько 2,2 млн гривень.
429
2,2 млн грн збитків державі: підозрюють колишнього командира військової частини
На факті безконтрольного нарахування грошового забезпечення за попереднім місцем служби військовослужбовцям, які були призначені на посади до інших військових частин, викрито колишнього командира військової частини.
320
Україна почала нарощувати темпи зростання поголів’я тварин – Мінагрополітики
У цьому році в країні почало зростати поголів’я тварин, а обсяг експорту м’яса та м’ясопродукції за 8 місяців 2023 року зріс на 11,9%.
545
Найбільший у світі виробник діамантів потрапив до списку спонсорів війни
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) внесло одну з найбільших у світі компаній з виробництва та експорту діамантів Shree Ramkrishna Exports (SRK) до переліку міжнародних спонсорів війни.
520
Маші Єфросініній у Росії оголосили вирок – 7 років в’язниці заочно: ведуча назвала росіян рабами, а Путіна "плішивим"
Басманний районний суд Москви розглянув сфабриковану справу проти української телеведучої Марії Єфросініної. Після сміховинного засідання місцеві продажні судді оголосили вирок – 7 років ув’язнення в колонії заочно.
266
Суд зняв обмеження з ексміністра інфраструктури Пивоварського
Суд зняв обмеження колишньому міністру інфраструктури України Андрію Пивоварському. Він був на посаді з 2014 по 2016 рік.
582
Міністра оборони Китаю, який зустрічався з Путіним, звільнили: чиновник опинився під слідством – FT
Міністр оборони Китаю Лі Шанфу, який нещодавно зник із публічного простору, був усунутий з посади та перебуває під слідством. Такі думки висловили чиновники американського уряду, які знайомі з даними розвідки.
383
У Росії розсекретили, хто просуває Ані Лорак на ТБ, а хто хоче її з помсти "потопити": замішаний Пригожин
У Росії зчинився справжній ажіотаж навколо української співачки-зрадниці Ані Лорак, яка днями зʼявилася на ТБ у складі журі дитячого талант-шоу "Ти супер".
528
Не лише куртки з яйцями: чиновники Міноборони під час війни нажилися на зухвалій схемі постачання палива для ЗСУ на 3 млрд грн
Міноборони обрало дуже підозрілого постачальника палива на 3 млрд грн.
499
ВАКС заарештував депутата Волинської облради
Антикорупційний суд частково підтримав клопотання детективу НАБУ щодо застосування до підозрюваного запобіжного заходу.
378
У Сумах на корупції викрили фінансиста військової частини
У Сумах затримали фінансиста військової частини. Про це повідомляє спецпрокуратура у сфері оборони Центрального регіону.
502
В Андріївці нема де встановити прапор: Село повністю зруйноване
Андріївка повністю знищена, повідомив пресофіцер третьої штурмової бригади Бородін.
573
Під лівим крилом Storm Shadow, під правим – Scalp: у Повітряних силах ЗСУ показали комплектацію бомбардувальника Су-24М
У Повітряних силах Збройних сил України показали комплектацію бомбардувальника Су-24М, які працюють по ворожих цілях. Під лівим крилом літака британські ракети Storm Shadow, під правим – французькі Scalp.
589
Німецьку приму-балерину з ганьбою видворили з Баварского державного балету після виступу в окупованому Криму
Прима-балерина Баварського державного балету Пріска Цайзель була з ганьбою видворена з місця роботи після демонстрації своєї провоєнної позиції. Улітку 2023 року вона заявилася до тимчасово окупованого Севастополя, щоб продемонструвати свої танцювальні навички.
623
"Хай будуть вони прокляті": у Росії влаштували істерику через санкції Литві проти фігуристки із шоу Навки
Відома тренерка з фігурного катання Тетяна Тарасова розлютилася через позбавлення громадянства Литви ексфігуристки Маргарити Дроб’язко. Росіянка образливо висловилася на адресу союзників України, які покарали призерку чемпіонатів світу за участь у шоу Тетяни Навки.