Всі новини за 2023-11-07

479
У Києві продають трирівневу квартиру за 180 мільйонів гривень
У Києві за 5 млн доларів продають трирівневу квартиру з 10 кімнатами на 500 квадратних метрів. У житлі навіть є кінотеатр та ігрова зона.
571
Нардеп Гунько несподівано вийшов із СІЗО та з’явився в Раді
Народний депутат Анатолій Гунько, якого нещодавно виключили із «Слуги народу» і якого НАБУ спіймало на місці злочину з хабарем 85 тис. дол., вийшов із СІЗО і сьогодні прийшов до Верховної Ради. Про це повідомив нардеп Володимир Ар’єв.
554
Україна виконала чотири умови із семи для початку переговорів щодо вступу до ЄС - Bloomberg
У зв’язку з цим Єврокомісія найближчими днями рекомендуватиме країнам ЄС все ж таки розпочати переговори з Україною про вступ, але після виконання ще низки реформ.
369
В МВС розповіли про сина загиблого помічника Залужного: "Тяжкий стан"
Син і донька загиблого помічника головнокомандувача Збройних сил України Геннадія Частякова також постраждали від вибуху гранати.
379
Росія остаточно вийшла з Договору про звичайні збройні сили в Європі
У Росії заявили про остаточний вихід із Договору про звичайні збройні сили в Європі (ДЗЗСЄ). Про це йдеться у заяві Міністерства закордонних справ Росії.
604
За криптогігантом Copper стоїть «мийник» грошей російських олігархів Токарєв
Дмитро Токарєв причетний до скандальних проектів.
353
У Тбілісі пройшла акція проти російської окупації
У Тбілісі відбулась акція протесту "Ні – кривавій окупації!" після вбивства у селі Кірбалі російськими військовими громадянина Грузії Тамаза Гінтурі.
645
На Рівненщині зафіксували новий підвид штаму Omicron – "Арктур"
На території Дубенського району на Рівненщині виявлено новий підвид COVID-штаму Omicron, відомий як "Арктур". Наразі цей субваріант штаму, який вперше був виявлений в Індії у січні 2023 року, швидко поширюється по всьому світу.
215
Bloomberg: Уряд Німеччини погодився на виплати 7500 євро на кожного, хто потребує притулку, починаючи з наступного року
Разом з іншим скороченням виплат допомоги це дозволить скоротити витрати федеральних земель і муніципалітетів Німеччини приблизно на 3,5 млрд євро.
515
Зеленський оновив склад Ставки верховного головнокомандувача
Президент України Володимир Зеленський змінив склад Ставки верховного головнокомандувача. Такий указ глава держави підписав сьогодні, 7 листопада.
441
Звинувачення просить для нардепа Андрія Ніколаєнка обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою
Слідчі вважають, що Ніколаєнко може використати свій статус народного депутата, щоб впливати на перебіг слідства, свідків, спотворювати докази чи знищити їх.
646
Царьов після "замаху" похвалився підтримкою і згадав про Україну: "Тисячі повідомлень і дзвінків"
Зрадник України Олег Царьов дав перший коментар кремлівським пропагандистам після "замаху". За його словами, спецслужби країни-терориста Росії нібито затримали перших підозрюваних.
563
Поляки системно порушували права України, а тепер блокують кордон із нереальною вимогою
Польські перевізники вже другу добу блокують три пункти пропуску на кордоні України з ЄС. Серед іншого поляки вимагають скасування транспортного безвізу з Україною. Тобто вони хочуть повернути систему дозволів на вантажні перевезення.
513
Маленький автор хіта про "Паску і ковбаску" назбирав 800 тис. грн для ЗСУ
П’ятирічний українець Матвій Брус, який став відомим завдяки великодньому хіту про "Паску і ковбаску", назбирав 800 тисяч гривень для Збройних сил. На ці гроші воїнам уже придбали чотири позашляховики.
339
Учасниця "ВІА Гри", яка виступала проти війни, раптом дала задню і "послала" фанів: мій російський чоловік усіх забезпечує
Співачка родом з Миколаєва, колишня учасниця гурту "ВІА Гра" Ольга Романовська несподівано визвірилася на українських шанувальників, які дорікали їй мовчазною позицією. Артистка, яка брала участь в антивоєнному мітингу у Москві, тепер не бачить проблеми в тому, щоб жити в Росії.