Всі новини за 2023-12-02

449
Окупанти запустили кілька груп ударних дронів, - Повітряні сили
Російські війська здійснили пуск ударних безпілотників типу Shahed, рух БпЛА зафіксований у Миколаївській області у західному напрямку.
652
У Мюнхені пасажирський літак примерз до злітної смуги
У Мюнхені через аномальний снігопад пасажирський літак примерз до злітної смуги. Повітряне судно мало летіти до Дубаї на саміт з глобального потепління.
598
У Краснодарі пролунали вибухи: росіяни стверджують, що працювала ППО
У Краснодарі (РФ) увечері 2 грудня росіяни чули вибухи й бачили спалахи в небі. Влада заявила, що протиповітряна оборона збила ракети над Азовським морем – це нібито були українські зенітні С-200, перероблені для ударів по наземних цілях.
487
Маколей Калкін отримав зірку на Алеї слави в Голлівуді
Актор відомої кінострічки «Сам удома» Маколей Калкін у п’ятницю відкрив свою зірку на Алеї слави у Голлівуді, Лос Анджелес.
527
Перемир’я завершилось: Ізраїль відновив атаки в секторі Гази
Вранці 1 грудня Армія оборони Ізраїлю (ЦАХАЛ) отримала наказ відновити вогонь по об’єктах ХАМАС у секторі Гази. Це відбулося після відмови терористичного угрупування звільнити 15 жінок і двох дітей у рамках угоди про перемир’я. Міністр оборони країни Йоав Галлант на пресконференції підтвердив, що ізраїльські військові "повернулися до бойових дій у повному складі".
433
За ікебану з конопель волинянина можуть посадити за грати
У мешканця Володимира правоохоронці знайшли канабіс в оселі. Листя конопель, оформлене в композицію, висіло в чоловіка на стіні наче картина. За це отримав штраф. Але як виявилося, волинянин був на випробувальному терміні за крадіжку. Тепер він може сісти на три роки до тюрми.
482
"Назріває щось небезпечне": спецслужби попередили про ризик терактів в Німеччині
Спецслужби Німеччини припускають, що екстремісти активізуються на території країни, через що зростає ризик потенційних загроз та терактів.
413
Росія отримала дані щодо субмарин НАТО у Балтійському морі, коли будувала "Північний потік-2", - DW
Російська сторона в процесі ліцензування "Північного потоку-2" цікавилася таємною інформацію про райони занурення підводних човнів НАТО в Балтійському морі. Дані їй передали й тепер це становить загрозу, кажуть політики.
487
На Львівщині троє людей отруїлися чадним газом, серед них є діти
У Трускавці, що у Львівській області, троє людей отруїлися чадним газом, серед ниє є діти
678
Російські блогери злякалися успіхів ЗСУ на лівому березі Дніпра і назвали свого генерала "м’ясником"
Через успіхи ЗСУ на лівому березі Дніпра в районі Кринок росіяни почали скаржитися на моральне та фізичне виснаження своїх солдатів. А генерал-полковника ЗС Росії Михайла Теплинського, який керує військом на цьому напрямку, назвали "м’ясником".
571
На окупованій території Запорізької області на комунальні підприємства почали завозити повістки для працівників, - мер Мелітополя Федоров
На окупованій території Запорізької області на комунальні підприємства почали завозити повістки для працівників.
663
Переговори з ХАМАС зайшли у глухий кут: Ізраїль відкликав переговорну групу з Катару
У суботу, 2 грудня, переговори між Ізраїлем і ХАМАС про продовження перемирʼя і звільнення заручників зайшли у глухий кут. У "Моссаді" – зовнішній розвідувальній службі Ізраїлю – поінформували, що ізраїльську переговорну групу, яка перебувала в Катарі, відкликали додому.
496
Членам уряду Франції заборонили користуватися WhatsApp, Telegram і Signal
Урядовців закликають встановити французький додаток Olvid.
482
У Росії встановили "світовий рекорд" з хороводу у кокошниках навколо футбольного поля
У Нижньому Новгороді перед матчем чемпіонату Росії з футболу до Прем’єр-ліги з "Уралом" місцевий клуб вирішив встановити світовий рекорд за кількістю людей у кокошниках у хороводі навколо футбольного поля
427
З’явилося фото записки нардепа Дубінського з розповіддю, як його били в СІЗО
Вчора мене перекинули до іншої камери. Там мене з 1 до 3 ночі піздили, за відчуттями, зламали ребро. Там сильна гематома, я дивився. Після я до ранку сидів на стільці, у передпокої, години до 11. Потім мене забрали назад, тільки камера вже інша — йдеться у записці, яку нардеп передав адвокатам.