Всі новини за 2024-01-31

462
Буданов прогнозує український наступ уже цієї весни
За словами начальника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, зараз відбувається наступальна операція РФ, яка вичерпається на початку весни і тоді у наступ перейдуть Сили оборони України.
507
Візовий режим для росіян в Ірані не скасували
Громадяни Росії можуть в’їхати до Ірану без візи з туристичною метою лише у складі груп від 5 до 50 осіб терміном трохи більше 15 днів.
651
Шмигаль провів переговори з послами країн G7 про подальшу фінансову підтримку України
Прем’єр-міністр Денис Шмигаль провів зустріч із послами країн G7. Питання, яке піднімали сторони – продовження фінансової підтримки України.
566
Lamborghini Трампа продали на аукціоні за 1,1 мільйона доларів
Суперкар Трампа став найдорожчим Lamborghini Diablo у світі. Ім’я нового власника не розголошується.
561
ЄС не встигне до березня надати Україні обіцяний 1 мільйон боєприпасів, - ЗМІ
Через затримки у виробництві європейські партнери не встигнуть до першого березня передати Україні 1 млн боєприпасів, як обіцяли раніше
403
У Тернополі судитимуть чоловіка, який видавав фейкові військові квитки
Прибічник так званого "народовладдя" створив у Тернополі альтернативний "орган місцевого самоврядування". Фігурант видавав своїм однодумцям військові квитки від імені фейкової організації
460
Загинув танкіст, який заснував проросійський паблік про Донеччину
У телеграм-каналі заявили, що він "бився до кінця за свою землю". У створеному ним пабліку радіють обстрілам Києва та збирають гроші для окупантів.
583
Посадовців військової частини судитимуть за привласнення майже 5 мільйонів «бойових» виплат
ДБР завершило розслідування щодо командира однієї з військових частин на Донеччині та чотирьох його підлеглих, які нараховували «бойові» виплати військовим підрозділу, які не несли службу на передовій. Обвинувальні акти направлено до суду.
617
У Британії затримали колишнього "губернатора" Севастополя
Національне агентство по боротьбі зі злочинністю Британії затримало колишнього губернатора окупованого Севастополя Дмитра Овсяннікова за ухилення від санкцій.
532
Президент звільнив начальника Департаменту захисту національної державності СБУ
Президент Володимир Зеленський звільнив начальника Департаменту захисту національної державності СБУ Романа Семенченка.
465
У ЗСУ підтвердили вибухи на аеродромі Бельбек
Командувач Повітряних сил ЗСУ подякував всім долученим до ударів по окупованому аеродрому в Бельбеку в Криму.
631
Енергетичну систему збережено, - Зеленський
Ситуація в енергетичній системі цієї зими принципово відрізняється від попереднього зимового сезону, наголосив президент у вечірньому відеозверненні.
444
Загарбники 47 разів штурмували позиції ЗСУ на 7 напрямках, - Генштаб
Протягом доби 31 січня на фронті відбулося 52 бойових зіткнення. Ворог намагався 47 разів штурмувати позиції Сил оборони, на Шахтарському напрямку атак не вів
613
У Вишневому влада вкладе 4,3 мільйона гривень в два нових автомобіля
На Київщині Вишнева міська громада має намір закупити автомобілі для двох комунальних підприємств міста. Зокрема, для КП "Вишнівськводоканал" планують до кінця лютого придбати легковий автомобіль, без обумовлення марки, на придбання якого виділено 1 млн 890 тис. гривень.
447
В Одеській області викрито мережу підпільних заправок із фальсифікованим дизелем
Зловмисники купували незаконно виготовлений дизель, який зберігали в орендованому під нафтобазу приміщенні і продавали через власну мережу незаконно встановлених модульних мініавтозаправних станцій зі своєю націнкою.