Всі новини за 2024-02-07

536
Прикордонники знищили окупантів на Бахмутському напрямку
Прикордонники бригади "Гвардії наступу" на Бахмутському напрямку ліквідували двох російських окупантів, ще трьох - поранили. Українські бійці опублікували кадри знищення загарбників.
564
Байден відреагував на провал голосування в Сенаті за пакет, що включав допомогу Україні
Президент США Джо Байден розкритикував республіканців у Конгресі, після того, як Республіканська партія у Сенаті заблокувала просування двопартійної угоди про кордон і пакету іноземної допомоги Україні, Ізраїлю і Тайваню.
431
Прикордонники на березі річки знайшли тіло чоловіка: ймовірно хотів потрапити до Румунії
Загиблий виявився жителем Харківської області
366
Дуда здивував своїми словами про Трампа
Президент Польщі Дуда висловив упевненість, що Трамп у разі перемоги на президентських виборах закінчить війну в Україні за 24 години, як і обіцяв.
634
Окупанти захопили частину Авдіївки
Російські окупаційні війська мають просування в Авдіївці Донецької області, зазнаючи при цьому величезних втрат. Ситуація в місті дуже важка, розповів колишній співробітник СБУ, військовий аналітик Іван Ступак.
415
Євросоюз почав оцінювати наслідки можливого переобрання Трампа, - Bloomberg
Європейська комісія розпочала офіційну оцінку наслідків виборів президента США у листопаді 2024 року, зокрема того, яким може бути потенційне президентства Дональда Трампа в разі його переобрання.
637
Ситуація з виділенням нової допомоги Україні нагадує гостросюжетний детектив, - Кулеба
Ситуація з виділенням нової допомоги Україні від США стає усе більш заплутаною та вже нагадує гостросюжетний детектив.
558
Україною шириться повітряна тривога
Увечері в середу, 7 лютого, військові країни-агресора РФ знову атакували Україну дронами-камікадзе типу Shahed. Росіяни запустили БПЛА з південного напрямку.
604
Бібліотекарка ховає у книжках мобільні телефони: іноді це може врятувати життя
У США бібліотекарка ховає рятувальні телефони у книжках для жертв домашнього насильства, щоб вони змогли втекти від кривдників.
647
Сили ППО збили ворожий "Шахед" на Дніпропетровщині
У Криворізькому районі Дніпропетровської області сили ППО збили ворожий дрон-камікадзе Shahed, який росіяни запустили по Україні ввечері 7 лютого.
396
Воїни 59-ї бригади ефектно знищили танк біля Невельського на Донеччині
Від початку повномасштабного вторгнення наші військові вдосконалили свою майстерність у знищенні бронетехніки ворога. Українські захисники продовжують завдавати значних втрат російським окупантам, демонструючи вражаючу ефективність та високий рівень навичок.
596
Єврокомісія звинуватила Угорщину в порушенні законодавства ЄС
Європейська комісія звинуватила Угорщину в порушенні законодавства Європейського союзу через ухвалений рік тому в країні закон про захист національного суверенітету. Брюссель дає Будапешту два місяці, щоб відповісти на звинувачення Єврокомісії.
404
Швеція повинна скоро стати повноцінним членом НАТО, - Столтенберг
Швеція дуже скоро стане членом НАТО. Парламент Угорщини може ратифікувати заявку шведів після закінчення зимових канікул наприкінці лютого
560
Салліван: США поки не мають альтернативи наданню Україні необхідного пакету допомоги
Адміністрація президента Байдена сподівається отримати двопартійну підтримку Конгресу США щодо пакету допомоги для України.
416
Очільник ЦПД Коваленко розповів про вдалі випробування нових дронів
В Україні фіксують прогрес у сфері виробництва нових дронів, відбулися успішні випробування нових моделей.