Всі новини за 2024-03-02

430
В Інгушетії відбулась стрілянина між ФСБ і невідомими бойовиками
У місті Карабулак Інгушетії (суб’єкт РФ, входить до складу Північно-Кавказького федерального округу) увечері в суботу, 2 березня, відбулася перестрілка між спецназом Федеральної служби безпеки (ФСБ) та бойовиками.
588
Стали відомі розміри збитків інфраструктури України через війну
Від початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія обстрілює українські міста з усього наявного озброєння. Через ворожі атаки збитки інфраструктури сягнули колосальних цифр.
436
В Литві скоро розпочнуть конфіскацію авто із російськими номерами
В Литві попередили власників та водіїв автомобілів із російськими номерами про допустимий термін перебування такого транспорту, не зареєстрованого на території країни та Європейського союзу, до 11 березня. З цієї дати відповідні машини будуть конфісковувати.
484
Війна на Близькому Сході: в ООН назвали кількість жінок, які загинули в Секторі Газа з початку війни в Ізраїлі
За майже п’ять місяців війни між Ізраїлем та бойовиками ХАМАС у секторі Гази загинули дев’ять тисяч жінок.
393
ЗМІ: ВМС Італії збили дрон єменських хуситів у Червоному морі
У суботу, 2 березня, корабель Військово-морських сил Італії збив безпілотник, який наближався до торгівельного судна у Червоному морі.
486
Росіяни обстріляли Нікопольщину: є пошкодження і постраждалі
В суботу, 2 березня, окупант вдарив дронами та артилерією по Нікополю. Обстрілу зазнали також Червоногригорівська і Марганецька громади.
392
Росіяни атакували Сирію авіацією
Ціллю російських літаків начебто був "табір підготовки бойовиків" в районі населеного пункту Куббасін.
662
На сході з вечора не спостерігають російських літаків
Повітряні сили на сході України ще від вечора не спостерігають літаків Російської Федерації.
613
Вагнерівці займаються підготовкою нових найманців з Куби і Непалу
Інструктори з колишньої ПВК Вагнера зараз займаються підготовкою нових найманців з Куби і Непалу, яких росіяни завезли на війну в Україну
516
Окупанти протягом дня обстріляли 9 громад Сумщини
Протягом 2 березня росіяни здійснили 17 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 60 вибухів.
551
В ГУР відреагували на заяву Москалькової щодо передачі тіл загиблих з Іл-76
Україна продовжує власне розслідування обставин падіння літака Іл-76 у Бєлгородській області, на борту якого нібито були українські військовополонені.
650
У столиці поліцейським повідомили про 4-річного хлопчика та його 2-річну сестру, які бігали між будинками в спідній білизні: їх помістили до лікарні
Діти в спідній білизні бігали між будинками, де їх побачили перехожі та повідомили про подію правоохоронців. Відносно матері малолітніх складено адміністративний протокол за невиконання батьківських обовʼязків.
547
Путін хоче дестабілізувати ситуацію в Німеччині, - Агнешка Брюггер
Фракція "Зелених" у Німеччині звинувачує російського диктатора Володимира Путіна у намаганні дестабілізувати ситуацію в країні.
466
Над Харківщиною зафіксували російський безпілотник - Повітряні сили
У небі над Харківською областю зафіксований розвідувальний безпілотник російських військ – можлива робота протиповітряної оборони.
510
У південній частині України оголосили повітряну тривогу
Увечері в суботу, 2 березня, у південних областях України було оголошено повітряну тривогу. Вона повʼязана із загрозою застосування ворогом балістичного озброєння з Криму.