Всі новини за 2024-03-17

630
"Війна проти путінського режиму - це законне право громадян вимагати справедливості та умов кращого життя для всієї РФ", - Буданов
Російські добровольчі формування вступають у нову фазу боротьби і мають об’єднати всі опозиційні сили.
616
Путін відзначився цинічною заявою про смерть Навального
Російський диктатор Володимир Путін уперше прокоментував смерть опозиціонера Олексія Навального. Очільник Росії назвав загибель політика "нещасним випадком".
533
"Коли Путін кашляє, Шольц шукає бункер": в Європі обурені поведінкою німецького канцлера, – ЗМІ
Німецький канцлер відмовляється давати Україні ракети, боячись втягування країни у війну.
368
В Молдові відреагували на заяви з Тирасполя про атаку дрона
Бюро реінтеграції Молдови 17 березня прокоментувало повідомлення про вибух дрона в одній із військових частин у Тирасполі.
431
В Росії літня жінка підірвала петарду на виборчій дільниці, – ЗМІ
У місті Перм держави-агресорки Російської Федерації на виборчій дільниці стався вибух. З’ясувалося, що 64-річна жінка підірвала велику петарду в туалеті. Повідомляється, що вона втратила руку.
457
ЄС та Єгипет підписали кількамільярдну угоду, спрямовану на енергетику та міграцію
Європейський Союз і Єгипет у неділю підписали фінансовий пакет на суму 7,4 млрд євро, спрямований на підтримку північноафриканської країни-боржника, збільшення продажів енергоносіїв до Європи і припинення нелегальних потоків мігрантів.
505
Це не те, як виглядають вільні та чесні вибори, – Кемерон
Міністр закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон після завершення "виборів" президента Росії підкреслив незаконність проведення таких на тимчасово окупованих територіях України, а також вказав, що "це не те, як виглядають вільні та чесні вибори".
564
Школяр адміністрував телеграм-канал із забороненим контентом: підлітка затримали
Підліток створив телеграм-канал через який розповсюджував заборонені матеріали, в тому числі й порнографічного характеру. За видалення таких публікацій він вимагав гроші.
627
Українські дрони атакували вже 12 НПЗ у Росії
В ніч на 17 березня Служба безпеки України спільно з Силами спецоперацій та Силами безпілотних систем ЗСУ атакувала дронами Словʼянський нафтопереробний завод у Краснодарському краї Росії.
549
Росіяни обстріляли Сумщину 60 разів за минулу добу: 1 людина загинула та ще 1 зазнала поранень, - ОВА
Протягом дня росіяни здійснили 60 обстрілів прикордонних територій та населених пунктів Сумської області. Зафіксовано 341 вибух.
408
Мир в Європі - під загрозою, - Маргарита Роблес
Міністерка оборони Іспанії Маргарита Роблес звернулася із закликом до населення країни у зв’язку з погрозами президента РФ Володимира Путіна застосувати ядерну зброю.
455
У Дніпрі попрощалися з загиблим командиром полку "Цунамі"
У Дніпрі у неділю, 17 березня, провели в останню путь командира полку "Цунамі" бригади Національної поліції України "Лють" Олександра Гостіщева. Воїн загинув внаслідок ракетної атаки російських окупантів на Одесу 15 березня.
360
Удар по Великій Писарівці: є загиблий та поранений
У селищі Велика Писарівка Сумської області внаслідок сьогоднішнього бомбардування по центру населеного пункту загинула людина. Ще один місцевий житель отримав поранення.
530
Буданов про слабкість Путіна: Маємо зробити її додатковою зброєю
Російський диктатор Володимир Путін на тлі триваючого рейду добровольців у прикордонні області, інцидентів на виборчих дільницях під час псевдовиборів та зростання сумнівів щодо легітимності демонструє світовим лідерам свою слабкість. Україна має це використовувати у боротьбі з агресором.
488
Частина "вагнерівців" повернулася з Білорусі до РФ: готуватимуть Росгвардію перед відправкою на фронт в Україні, - ЗМІ
Частина найманців ПВК "Вагнера" виїхала з Білорусі до Росії. Ймовірно, вони тренуватимуть формування Росгвардії, щоб підготувати їх для відправки в Україну для участі в бойових діях.