Всі новини за 2024-04-27

599
Українці в Парижі провели чергову маніфестацію: вимагають закрити українське небо
У Парижі в суботу відбулась українська маніфестація з вимогами допомогти закрити українське небо своїми системами ППО, а також поділитись ними з Україною.
500
Скандальний угорський прем’єр пояснив, чому ветує допомогу Україні
Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан стверджує, що постійно блокує виділення допомоги Україні, адже вважає, що гроші, які надають Україні, насправді мають давати Угорщині
630
Зеленський віддав наказ СБУ тримати ексголовкома ЗСУ під охороною: Українців попередили про російський фейк стосовно арешту Залужного
Пропагандистські Telegram-канали поширюють фейк, що Зеленський віддав наказ СБУ тримати ексголовкома ЗСУ Залужного під посиленою охороною.
526
На війні загинув герой Кирило Охремчук
На війні проти російських окупантів загинув молодший сержант Збройних сил України Кирило "Карім" Охремчук. Він мріяв звільнити рідний Крим, заїхати на півострів на броні трофейного танка Т-90, і навіть свій позивний вибрав кримськотатарською мовою.
615
У ЗМІ з’явилися фото наслідків удару по нафтобазі у Росії
ЗМІ опублікували фото до та після атаки дронів на нафтобазу у російському Раздорово. Як видно на фото, частина споруд була уражена.
476
Лубінець: Міжнародна федерація Червоного Хреста перетворилася на адвоката російських злочинців
Український омбудсмен заявив, що остання заява МФЧХ виглядає як намагання врятувати репутацію Російського Червоного Хреста.
640
На Київщині було гучно: працювала ППО
У Київській області працювала ППО.
560
"Євробачення-2024": букмекери змістили місце України у рейтингу
Вже зовсім скоро пройде головна міжнародна музична подія - "Євробачення-2024".
494
Окупант вбив капітана буксира на Херсонщині, його ідентифікували
Прокурорам вдалося ідентифікувати військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна у Голій Пристані на Херсонщині.
421
Два літаки не змогли приземлитися в Естонії через проблеми з GPS
Про проблеми з GPS-навігацією в Європі повідомляли від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну, зокрема довкола Калінінградської області – російського анклава, що виходить до Балтійського моря.
658
Україна перетворила легкомоторний літак на стратегічний дрон-камікадзе, - ЗМІ
Військові об’єкти в Татарстані, до якого більше тисячі кілометрів, атакують саме дрони, перероблені з літаків.
568
Кількість скоєних російськими військовими вбивств зросла на 900%
Розвідка Великої Британії звернула увагу на різке зростання в РФ кількості убивств, які скоїли російські військові у 2023 році.
472
На Донеччині кубинські найманці ліквідували російського командира, - партизани
У суботу, 27 квітня, стало відомо, що на Донеччині кубинські найманці ліквідували свого російського командира через постійні приниження, побої та забирання зарплати.
513
Окупанти частіше стали використовувати ракети Х-59 і Х-69, – ПС ЗСУ
Противник усе частіше запускає по Україні ракети Х-59 та їх модернізований варіант Х-69. Швидше за все, удари цією зброєю по нашій країні продовжаться.
395
Шмигаль: Україна відмовиться від пострадянської моделі соцполітики
Україна відмовляється від пострадянської "патерналістської" моделі соціальної політики. Замість неї буде нова, більш європейська модель.