Всі новини за 2024-06-10

480
У Німеччині закликали створити спеціальний фонд для відновлення України
Міністр економічного співробітництва та розвитку в уряді Німеччини Свенья Шульце закликала об’єднати майбутню допомогу для відновлення України у спеціальний фонд поряд із федеральним бюджетом ФРН.
400
У Харківській області сталася бійка між цивільними та військовими
У мережі поширюється відео конфлікту між працівниками військкомату та декількома громадянами у місті Мерефа Харківської області. У територіальному центрі комплектування призначили службову перевірку.
508
Дві третини обвинувачених зі справи криворізького ОЗУ "Двадцятівські" пішли на угоди зі слідством
Понад два десятки обвинувачених в участі (ч.2 ст.255 КК України) у звитягах організованого злочинного угруповання "Двадцятівські", що полягало в здійсненні масштабного наркозбуту (ч.3 ст.307 КК України), уклали угоди про визнання винуватості з прокурором Офісу Генпрокурора.
421
Загинув військовий фотограф Арсен Федосенко
У Харківській області загинув український військовий фотограф Арсен Федосенко. Він отримав важке поранення внаслідок влучання КАБу.
507
Ірина Фаріон повернулася на роботу у Львівську політехніку
Ірина Фаріон повернулася на викладацьку роботу у Львівську політехніку після того, як її поновив на посаді апеляційний суд.
571
Дружина-прокурор подарувала своєму чоловіку-прокурору майже 1 мільйон гривень на квартиру під Києвом
Дружина-прокурор Оболонської окружної прокуратури Києва Аліна Кафанова під час війни подарувала своєму чоловіку-прокурору цієї ж прокуратури Олександру майже 1 млн гривень на купівлю квартири.
439
Український телеведучий Володимир Перерва у 26 років став наймолодшим директором школи у Львові
Володимир Перерва у 26 років став наймолодшим директором школи у Львові, відмовившись від карʼєри телеведучого. Спочатку педагог був класоводом 10 класу в Київській області й викладав історію. А згодом долучився до проєкту "Навчай для України".
515
Рятував поранених: у боях за Україну загинув головний лікар ветклініки з Києва Євгеній Матійко
На фронті в Україні загинув головний лікар ветеринарної клініки "Лада" у Києві Євгеній Матійко. Воїн потрапив під ворожий обстріл під час виконання бойового завдання з порятунку поранених побратимів.
447
"Принц, подивися на мене": в Мережі показали, як окупанти навчають африканських найманців стріляти з РПГ
Щоб поповнити свої втрати в Україні, ЗС РФ вербують іноземців, які не мають навіть базової військової підготовки.
495
Удар по Харкову: кількість поранених зросла до 8
Кількість поранених внаслідок авіаударів росіян по Харкову зросла до 8.
638
Заступника Сирського призначили командувачем Сил безпілотних систем ЗСУ
Міністр оборони Рустем Умєров призначив заступника головнокомандувача Збройних сил Вадима Сухаревського командувачем Сил безпілотних систем.
479
У Мережі опублікували відео удару по військовому об’єкту РФ у Джанкої
У ніч на 10 червня українські війська завдали ракетного удару по військовому об’єкту росіян у тимчасово окупованому Джанкої. Журналісти опублікували супутникові знімки наслідків атаки.
376
Росія вдарила ракетою по Миколаївщині
Ввечері 10 червня російські загарбники завдали ракетного удару по Миколаївській області. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.
435
Львівська ОВА віддала 11 мільйонів гривень фірмі, пов’язаній зі своїм працівником
У квітні Управління капітального будівництва Львівської обласної військової адміністрації уклало договір із ПП «Багенбор» вартістю 965,24 тис. грн на «Будівництво дитячої туристичної бази центру краєзнавства, екскурсій і туризму учнівської молоді на вул. Франка,156 у Львові (коригування)».
578
На Хмельниччині СБУ проводить обшуки
На Хмельниччині в міській раді Нетішина проводять обшуки. Справа пов’язана з розкраданням в оборонці.