Всі новини за 2024-08-24

517
Засновника Telegram Павла Дурова затримали у Франції, — ЗМІ
Павла Дурова затримали у Франції на кордоні.
285
Росіяни заявили про масштабну атаку БпЛА в окупованому Криму
Кримський міст в окупованому Криму ввечері 24 серпня був закритий для автотранспортного руху. Це вже вдруге за 24 серпня, у День Незалежності України.
196
Ракетний удар по Сумах: 7 поранених, двоє у важкому стані
Російські війська у суботу завдали авіаційно-ракетного удару по цивільній інфраструктурі Сум, є поранені.
297
Операція в Курській області запобігла спробам окупувати Суми, - Зеленський
Президент Володимир Зеленський заявив, що операція України в Курській області РФ допомогла запобігти окупації частини Сумщини і міста Суми.
328
У ГУР заявили, що Україна має план деокупації Криму
Українські захисники мають план остаточного знищення незаконного Керченського мосту та повернення окупованого Росією Криму.
416
У Сумах ворог влучив у цивільну інфраструктуру
У Сумах під час повітряної тривоги ворог влучив у цивільну структуру, за попередніми даними є поранені.
344
П’ятьох агентів Секретної служби США відправили у відпустку після замаху на Трампа - ЗМІ
Секретна служба США відправила у відпустку щонайменше п’ятьох агентів, включно із головою польового офісу у Піттсбурзі, через розслідування замаху на колишнього американського президента Дональда Трампа у липні.
319
Дмитро Адамовський: український корупціонер із канадським паспортом та боргами на мільйони
Дмитро Адамовський – громадянин Канади, який проживає в Україні. Як і коли він отримав канадський паспорт – достеменно невідомо, але навряд чи обійшлося без допомоги батька, Андрія Адамовського, який прославився своїми сумнівними подвигами під час захоплення ТРЦ Art Mall у Києві та постачанням пального для Міністерства оборони групою компаній «Трейд коммодіті».
447
Росіяни атакували Нікопольщину артилерією і БпЛА, пошкоджена інфраструктура
Російська армія вдарила по Нікополю і чотирьох громадам з артилерії та безпілотників, внаслідок чого пошкоджені амбулаторія, газогін, лінія електропередач.
777
Компанія SOCAR, яка фінансує ворога, отримує мільярди з бюджету України
Як повідомляють ЗМІ, Державна нафтова компанія Азербайджану SOCAR та ПАТ «Газпром» досягли угоди про розширення свого стратегічного партнерства.
252
Кіберфахівці ГУР здійснили атаку та заблокували десятки ресурсів промислових обʼєктів Росії, — ЗМІ
У День незалежності фахівці Головного управління розвідки Міноборони України разом з українською кіберспільнотою здійснили масштабну атаку на російських провайдерів мобільного зв’язку та інтернету, а також на інформаційні ресурси та хмарні сховища великих промислових обʼєктів РФ.
338
40 бригада тактичної авіації отримала почесне найменування «Привиди Києва»
Почесне найменування «Привиди Києва» отримала 40 бригада тактичної авіації З нагоди 33 річниці Незалежності України 40 бригаді тактичній авіації присвоєно почесне найменування «Привиди Києва» із врученням почесної стрічки до бойового прапора з рук Президента України Володимира Зеленського.
297
На Сумщині росіяни дроном атакували автомобіль: загинуло подружжя
Російські війська атакували у Сумській області цивільний автомобіль на трасі «Кіпті-Глухів-Бачівськ», внаслідок чого загинуло подружжя.
236
Сирський нагородив українських військових за активні дії на Курщині
Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський нагородив українських захисників і захисниць за активні дії на Курському напрямку.
516
Закупівля генераторів для України: Польського експосадовця звинуватили у корупції
Прокуратура Польщі повідомила про підозру у корупції та оголосила в розшук колишнього очільника Державного агентства стратегічних резервів Міхала Кучмеровського.