Всі новини за 2024-08-27

288
Росіяни обстріляли швидку в Херсоні: постраждали троє медиків
У Херсоні під російський обстріл потрапила бригада швидкої допомоги, яка прямувала на допомогу пораненому: постраждали троє медпрацівників.
377
Ексдепутат облради перерахує мільйон на ЗСУ у межах угоди з ВАКС
27 серпня Вищий антикорупційний суд затвердив угоду про визнання винуватості у справі щодо вимагання та отримання неправомірної вигоди колишнім депутатом Тернопільської обласної ради.
406
В Одесі посадовцю «Укренерго» повідомили про підозру у недбалості
В Одеси повідомили про підозру начальнику одного з департаментів НЕК «Укренерго» за фактом службової недбалості, що спричинило тяжкі наслідки державним інтересам (ч. 2 ст. 367 КК). Про це повідомляє обласна прокуратура.
224
Неонацисти обговорювали розправу над міністром юстиції Швеції, - ЗМІ
Члени неонацистського угруповання "Північний рух опору" у закритих чатах обговорювали можливість убивства міністра юстиції Швеції Гуннара Стрьоммера на ґрунті антисемітизму.
344
Президент анонсував призначення низки міністрів в уряді Шмигаля
Найближчим часом необхідно вирішити питання з великою кількістю виконувачів обов’язків міністрів в уряді та призначити постійних керівників міністерств.
523
У Польщі відповіли Зеленському на прохання передати МіГи
Міністр національної оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що польська сторона може передати Україні свої МіГ-29, як про це просив президент Володимир Зеленський, тільки після того, як отримає більш сучасну заміну.
477
РФ знайшла схему для обходу санкцій на свої танкери для продажу газу - Reuters
Підсанкційний газовий танкер РФ помітили біля Суецького каналу під час перевантаження газу на непідсанкційний танкер ОАЕ.
311
Військові відкриватимуть вогонь на ураження в разі нападу, – Волинський ТЦК
Територіальний центр комплектування є режимним об’єктом, тому в разі нападу та загрози життю військовослужбовці відкриватимуть вогонь на ураження.
272
Зеленський: Під час наступу на Покровськ війська РФ можуть покласти 50-60 тисяч, як під Бахмутом
За словами Володимира Зеленського, наразі просування біля Покровська сповільнилось, оскільки в армії РФ немає можливості наступати. Водночас наша держава повинна воювати хитріше, бо в Україні немає такої кількості людей.
450
На Закарпатті арештували голову ВЛК та його трьох спільників
На Закарпатті правоохоронці викрили два факти організації незаконного переправлення осіб через державний кордон України. У допомозі ухилянтам підозрюють голову ВЛК при Хустському районному ТЦК та СП, медсестру центральної лікарні Хуста, а також їхніх спільників.
277
Трьох мобілізованих ексв’язнів після втечі повернули до військової частини на Одещині, - ОК "Південь
"Найголовніше, зброї при військовослужбовцях не було, це неправдива інформація і нічого здоров’ю оточуючих не загрожувало…
454
Російська армія побудувала четверту понтонну переправу через річку Сейм
Армія РФ побудувала ще одну, вже четверту за рахунком понтонну переправу через річку Сейм у Курській області. Про це свідчать супутникові знімки, які оприлюднила російська служба Радіо Свобода.
525
Суд утретє не зміг обрати захід очільнику АМКУ Кириленку, - ЗМІ
ВАКС утретє не обрав запобіжного заходу очільнику Антимонопольного комітету Кириленку.
468
Заммера Борисполя Гопанчука зі знайомим виправдали від хабара в вигляді квартири
Бориспільський міськрайонний суд Київської області виніс виправдувальний вирок у справі про одержання неправомірної вигоди.
513
КРАІЛ, Яхній та «Ікс Пей Груп»: Монополія на азарт, або як отримати 0,3% на кожній ставці
Вашій увазі традиційна рубрика «Вечірній КРАІЛ» в якій ми продовжуємо підшивати публічні сторінки кримінальної справи проти цього відверто злочинно-корупційного угрупування.