Вікторія Кохана: що відомо про біографію сепаратистки, яка зрадила свою Батьківщину

Вікторія Кохана: що відомо про біографію сепаратистки, яка зрадила свою Батьківщину
Вікторія Кохана: що відомо про біографію сепаратистки, яка зрадила свою Батьківщину

Українська співачка та композитор Вікторія Кохана встигла знатно оскандалитися. В неї немає сорому, ні совісті!

У країні вже понад рік триває повномасштабна війна, а сепаратистка хвалить президента країни-агресора Путіна, підтримує самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка, пише пісні для рашистських артистів, які підтримують путінський режим, але при цьому замовчує, як масово вбивають українців. Що відомо про скандальну перебіжчицю?

У той час як Росія запускає ракети по мирних жителях, цілячись по багатоповерхівках із мирними жителями, 32-річна українка Вікторія Кохана пише пісні для російських артистів та розважає окупантів країни-терориста. Так, пісні її твори виконують багато російських співаків: Кіркоров, Повалій, Басков, Гвердцителі та багато інших.

Що відомо про композиторку-сепаратистку

Вікторія Кохана, вона ж Вікторія Віталіївна Кущ, родом із Києва.

Розпочавши свою музичну кар’єру в столиці України та домігшись перших успіхів у розважальній галузі, вона ще у 2014-му році поїхала жити та працювати у ворожу Росію.

У Росії кар’єра сепаратистки різко рвонула вгору. Вікторія Кохана-Кущ стала лауреатом конкурсу "Пісні року", "Золотий грамофон", "Шансон року", "Російська національна музпремія". У російській «Пісні року» композиторка постійно бере участь. Позаторік вона отримала премію «Успіх року».

На чужині вона почала обслуговувати багатьох відомих російських артистів, які підтримують путінський режим і анексію Криму. Серед них: Іра Круг, «На-на», Наталія Корольова, Аніта Цой, Басков, Михайлов, Слава та довга низка інших російських виконавців.

Варто зазначити, що ще за правління Порошенка українку Вікторію Кохану було нагороджено за значний особистий внесок у розвиток національної культури та театрального мистецтва.

За значні творчі досягнення та високу професійну майстерність їй надали звання «Заслужений діяч мистецтв України».

Зараз, коли повномасштабна війна триває вже більше року, така нагорода швидкій сепаратистці виглядає якоюсь жорстокою глузуванням над усім українським народом.

Успіх на кістках співвітчизників: в Україні триває повномасштабна війна, а Вікторія Кохана розважає окупантів

Буквально перед повномасштабним вторгненням РФ в Україну, В.Кохана разом із С.Ротату розважали окупантів, а згодом старанно намагалися приховати віртуальні сліди цього факту, щоби обілити репутацію перед співвітчизниками у ЗМІ. Так, зокрема, Кохана виступала на російському концерті «Пісня року – 2021».

Примітно, що після відповідних публікацій про скандальні виступи заради забави окупантів у відомих українських ЗМІ Вікторія Кохана та інші персонажі, озвучені у статтях, почали скаржитися до редакції Google на ці публікації.

Скандали артисти наполягають нібито на порушенні авторських прав. Наприклад, про це повідомляло відоме інформаційне агентство «Гал-інфо», на яке також надійшла скарга. У свою чергу, видання відразу подало зустрічну скаргу. І таких прикладів дуже багато.

Як Вікторія Кохана оскандалилася, підтримавши самопроголошувача Лукашенка

Черговий гучний скандал, у якому ще раніше засвітилася Вікторія Віталіївна на батьківщині, пов’язаний із її виступом у 2020-му році на мітингу на підтримку скандального та самопроголошеного білоруського президента Олександра Лукашенка.

З одного боку, у появі артистки на тому мітингу немає нічого дивного, просто традиційний пофігізм, характерний для окремих артистів, яким не важливо, для кого виступати, для яких моральні підвалини – лише порожні слова, а також банальна жадібність до легкого заробітку.

Але з іншого боку, як «заслужений діяч мистецтв України» наважилася робити такі заяви та намовляти на батьківщину?

Зокрема, Кущ тоді заявила, що після двох Майданів на Україну очікували негативні наслідки. Після першої революції 2004-го року, за її словами, українців «поділили за сортами» на 1, 2, 3 тощо. Після другого Майдану, заявила сепаратистка, Україна втратила територію та мир.

Ні сорому, ні совісті! Вона пробила дно та викликала масовий гнів українців у соціальних мережах та ЗМІ.

Ось, що писали тоді в соцмережах: «Це повія з окружної», «Коза блеє, де є трава», «намагається продатись», «кремлеповія», «хоч так заробила», «гнид і зрадників вистачало в усі часи», « а воно хоч щось розуміє?», «за гроші поїхала «видатна» діячка»...

Про скандальний любовний зв’язок Кущ із російським мільярдером

У Москві Вікторія познайомилася з дуже багатим підприємцем та доларовим мільярдером Михайлом Гуцерієвим. Його статки популярний журнал Forbes зараз оцінює в 3,5 мільярда доларів. Олігарх займає 34 позицію в рейтингу найбагатших російських мільярдерів 2023-го року.

Основні активи мільярдера: "Руснафта", "Російське вугілля", "Нафтіса", "ГК "А101".

І звідси питання, а чи не пов’язані численні премії та стрімкий успіх, здобуті Вікторією Коханою, з таким чудовим знайомством?

Про цей скандальний зв’язок вже багато писали, тому ми не повторюватимемося. Там і величезний український офшорний бізнес, кінцевим бенефіціаром якого є Кущ та спеціально створені премії «під Вікторію», і не тільки. Читайте всі подробиці за посиланням.

Далі буде.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus