На Одещині затримали авторитета "Садика" з санкційного списку РНБО

На Одещині затримали авторитета "Садика" з санкційного списку РНБО
На Одещині затримали авторитета "Садика" з санкційного списку РНБО

Правоохоронці здійснили затримання 33-річного раніше судимого уродженця Азербайджану, кримінального авторитета Садига (Садіга) Мірзоєва на прізвисько "Садик".

Про це офіційно звітують в Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

 qhidqkixriqzhroz

(Садіг/Садиг Мірзоєв)

"Садик", що як раніше повідомлялося на сторінках Dетектив-Info, вважався "положенцем" спочатку від злодія в законі "Гулі" (Надир Саліфов), а після вбивства останнього - почав налагоджувати співпрацю з "Лавасогли Батумським" (Міндія Горадзе), наразі позиціонував себе в статусі "смотрящего" за діаспорою в Одесі та Одеській області. На заваді цьому не став навіть факт потрапляння Мірзоєва в травні 2021 року до санкційного списку кримінальних елементів РНБО під №655.

Відомо, що постфактум поточного затримання "Садика" (відносно якого та його підсанкційного брата Ясіна Мірзаєва в Суворовському палаці Феміди Одеси продовжує розглядатися обвинувальний акт за кримінальні звитяги зразка п’ятирічної давнини) 13 липня 2023 року було доправлено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. 

Наразі у взаємодії з одеським управлінням Державної міграційної служби України правоохоронці актуалізували питання щодо примусового видворення Мірзоєва. 14 липня відповідне клопотання надійшло до Приморського райсуду Одеси.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus