"Смотрящего" за Ізмаїлом "Мечу" оголосили в розшук

"Смотрящего" за Ізмаїлом "Мечу" оголосили в розшук
"Смотрящего" за Ізмаїлом "Мечу" оголосили в розшук

Київський районний суд міста Одеса надав дозвіл на затримання з метою приводу для участі у розгляді клопотання про застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою відносно 35-річного уродженця Болградського району Євгена Улузова, який вважається так званим "смотрящим" зі містом Ізмаїл на прізвисько "Мечу". Відповідне рішення 2 серпня 2023 року постановила служитель Феміди Юлія Федулеєва.

У ніч проти 10 серпня профайл "Мечу" з’явився в переліку осіб, які переховуються від органів влади, на сайті Міністерства внутрішніх справ.

 qhiqqhiqxiqxtroz

(Євген Улузов - фото зразка 2020 року)

Офіційною датою зникнення Улузова з радарів вважається 30 липня 2023 року. Того дня правоохоронці виписали авторитету повідомлення про підозру в поширенні злочинного впливу (ч.1 ст.255-1 КК України) та організації підпільного казино під вивіскою покерного клубу (ч.2 ст.203-2 КК України).

Згідно з фабулою справи, періодом набуття "Мечу" статусу так званого "смотрящего" за містом Ізмаїл вважається 2019 рік. Мовляв, відповідні регалії Улузов здобув за підтримки двох королів злочиного світу - Надира Саліфова ("Гулі Бакинський") та Міндії Горадзе ("Лавасогли Батумський").

Зауважимо, що поточна підозра "наглядачу" за нормами антизлодійського закону виписана в рамках розслідування кримінальної справи відносно злодія в законі "Лавасогли Батумського" та представників його інтересів у Південній Пальмірі (детально з переліком фігурантів провадження можна ознайомитися в публікації Dетектив-Info).

detective-info.com.ua

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus