Під Києвом через зіткнення двох авто загинула вагітна жінка

Під Києвом через зіткнення двох авто загинула вагітна жінка
Під Києвом через зіткнення двох авто загинула вагітна жінка

У Київській області в місті Боярка через аварію двох автомобілів загинула вагітна жінка. Вона тільки вийшла за ворота будинку і зробила кілька кроків, як її зніс Subaru Forester. У загиблої залишився маленький син та чоловік.

Жінка, яка була за кермом Subaru, на волі. Другий учасник аварії – водій Opel Vectra – під домашнім арештом. Рідні загиблої побоюються, що справа затягується.

Батько не зміг пережити смерть доньки

Трагедія сталася вранці 10 листопада. Того дня 40-річна Катя Станкевич, яка була на 6-му місяці вагітності, зібралася вийти у справах. Вона відчинила хвіртку і вийшла за ворота свого танхауза на вулиці Магістральній у Боярці. Жінка зробила буквально кілька кроків, як її знесла Subaru Forester.

Це побачили будівельники, які працювали навпроти. Вони підбігли до Каті, яка лежала на землі, але вже було пізно – Катя померла.

Читайте по темі: У районі Вишгорода на Київщині масштабна пожежа, може горіти ліс, — ЗМІ

Під Києвом через зіткнення двох авто загинула вагітна жінка: водії досі ходять на волі qeituidqhiuroz

Мама загиблої Ганна Ізотівна зі сльозами згадує, що їй зателефонував зять і повідомив, що Каті більше нема. Жінка не могла повірити у це. Коли вона приїхала до будинку, то побачила тіло та розчавлений живіт доньки.

"У неї залишився маленький син, йому тільки рік і вісім місяців. Катя довго не могла завагітніти і ось нарешті у них з’явився первісток. А зараз вони чекали на другу дитину", – каже жінка.

Жахливе горе не зміг пережити батько Каті. На 40-й день, коли сім’я збиралася на цвинтарі, він раптово помер.

"Він весь цей час не виходив з дому, останні два тижні йому було погано. Напередодні лікар пропонував йому поїхати до лікарні, але він відмовився. Тоді лікар сказав йому, що він просто не хоче жити", – плаче Ганна Ізотівна.

Під Києвом через зіткнення двох авто загинула вагітна жінка: водії досі ходять на волі

Учасники аварії на волі

Ця аварія сталася на вулиці Магістральній, навпроти будинку №50. Як йдеться у повідомленні правоохоронців, автомобіль Opel, виконуючи маневр розвороту, не надав дорогу Subaru, якою керувала жінка-водій.

Після зіткнення Subaru вилетів на узбіччя зліва, де й був пішохід. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ – порушення правил безпеки руху, що призвели до смерті потерпілого. Винному загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

Суд обрав запобіжний захід тільки для водія Opel – домашній арешт. Жінці водію, яка керувала Subaru, жодного запобіжного заходу не обирали. Також відомо, що обидва водії були тверезі.

Під Києвом через зіткнення двох авто загинула вагітна жінка: водії досі ходять на волі

Катю відкинуло метрів на 15

Чоловік загиблої Каті Станкевич Андрій каже, що слідчі встановили, що швидкість Subaru була 50 км/год.

"Як на такій швидкості можна було збити жінку, що вона відлетіла приблизно на 15 метрів? Причому після збиття Subaru ще зіткнулася з купою щебеню і зупинилася. Хоча з гальмами в автомобіля, наскільки мені відомо, все було гаразд", – каже Андрій.

Під Києвом через зіткнення двох авто загинула вагітна жінка: водії досі ходять на волі

Як стало відомо, Subaru та Opel рухалися в одному напрямку. Під час розвороту Opel не помітив інший автомобіль і колесом зачепив його, після чого, ймовірно, Subaru понесло вліво.

У поліції кажуть, що збираються провести низку експертиз, зокрема встановити, з якою швидкістю рухалися автомобілі.

Родичі загиблої Каті побоюються, що розслідування затягується, а учасники аварії вже півтора місяця на волі.

OBOZ.UA

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus