У Чечні ще одну дитину Рамзана Кадирова призначили міністром

У Чечні ще одну дитину Рамзана Кадирова призначили міністром
У Чечні ще одну дитину Рамзана Кадирова призначили міністром

Ще одну дитину глави Чечні Рамзана Кадирова призначили на високу державну посаду. Його старший син Ахмат став міністром республіки у справах молоді та вже встиг здобути найвищу нагороду.

Окремо про це призначення не повідомлялося, але голова уряду республіки Магомед Даудов вказав на нову посаду Кадирова в пості про нагородження. Він додав, що Ахмат на "високому рівні вирішує будь-які поставлені завдання", не уточнивши, в чому конкретно полягають його заслуги, пише "Кавказ.Реалії".

"Під час заходу Магомед Даудов вручив найвищу нагороду ЧР – орден Кадирова міністру ЧР у справах молоді Ахмату Кадирову. Нагорода вручена йому за значний внесок у покращення якості роботи молодіжних організацій, всебічну підтримку представників молодого покоління та активну участь у громадському житті регіону", – повідомляється. у Telegram-каналі Кадирова-старшого.

У Чечні ще одну дитину Рамзана Кадирова призначили міністром. Фото
 qhidddiqxxiuqroz

Раніше Ахмат Кадиров був призначений першим заступником міністра республіки з фізичної культури, спорту та молодіжної політики. Він отримав цю посаду невдовзі після повноліття, що викликало обурення та критику з боку росіян.

У 2023 році Ахмат став помічником батька та головою відділення провладного "Руху перших". Крім того, навесні минулого року підлітка приймав у Кремлі президент РФ Володимир Путін. Тоді політологи розцінили це як весільний подарунок синові голови Чечні.

У Чечні ще одну дитину Рамзана Кадирова призначили міністром. Фото

За даними ЗМІ, державні посади різного рівня у Чечні обіймають близько 100 родичів родини Кадирова. Це його діти, сестри, зяті, племінники, брати різного ступеня спорідненості.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus