Alyona Alyona після Євробачення-2024 повернулась до України: на неї чекав сюрприз

Alyona Alyona після Євробачення-2024 повернулась до України: на неї чекав сюрприз
Alyona Alyona після Євробачення-2024 повернулась до України: на неї чекав сюрприз

Одна з представниць України на "Євробаченні-2024" повернулася до Києва. Alyona Alyona приїхала без Jerry Heil і розповіла, де зараз перебуває її колега. 

У понеділок, 13 травня, Alyona Alyona разом з українською делегацію прибула в Україну. Реперку зустріли на залізничному вокзалі у Києві. Коли виконавиця виходила з потяга, на вокзалі лунала конкурсна пісня українок "Teresa & Maria". Однак Alyona Alyona повернулося одна. Як поділилася співачка, Jerry Heil вирушила на Каннський кінофестиваль, який проходить у Франції. Там представниця України виступить з піснею.

Справжнім сюрпризом для Alyona Alyona стало те, що на вокзалі її зустріли найрідніші люди – батьки. Вона була надзвичайно щаслива, адже не здогадувалася, що мама й тато приїдуть в Київ. З потягу реперка вийшла з ключем у руках. З ним дует неодноразово з’являвся в кулуарах Євробачення. Він став символом відбудови українських міст, які постраждали від російських обстрілів.

Представниця України була одягнена у чорну футболку з написом "Free Azovstal Defenders". У цих футболках була вся українська делегація на фіналі Євробачення. Alyona Alyona зізналася, що вони порушили правила конкурсу, одягнувши це вбрання. Причина в аполітичності конкурсу і подібні вчинки суворо заборонені. Відтак самі учасниці вирішили не одягати ці футболки, аби їх не вигнали.

"Ми вирішили не ризикувати та не вдягати на артистів. Щоб ви розуміли, такого шмону не було ніколи. Їх одягли учасники команди, бо могли б їх забрати із зали, але артисти залишилися. Щоб ви розуміли, там таке було! Там заклеювали будь-який напис, будь-який бренд, якщо в тебе десь на нігтях, на обличчі. Аполітичне пресування було дуже великим. Ми ризикнули і тайком одягнули такі футболки", – поділилася співачка.

Читайте по темі: Столична влада збирається передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus