Антикорупційний суд продовжив обов’язки ще одному депутату Сумської облради

Антикорупційний суд продовжив обов’язки ще одному депутату Сумської облради
Антикорупційний суд продовжив обов’язки ще одному депутату Сумської облради

Вищий антикорупційний суд продовжив до 26 липня строк дії обов’язків, покладених на депутата Сумської обласної ради від партії «Батьківщина» Магомеда Галаєва. НАБУ і САП підозрюють його у наданні неправомірної вигоди начальника Сумської міської військової адміністрації Олексію Дрозденку.

Таке рішення 23 травня ухвалив ВАКС.

Як відомо, антикорупційний суд заарештував Галаєва до 24 травня. Альтернативою йому визначили 3 028 000 грн застави. Ці кошти внесли і депутат вийшов з-під варти. На нього поклали наступні обов’язки: прибувати за першою вимогою; не відлучатися з міста Суми без дозволу; повідомляти про зміну місця проживання; утримуватися від спілкування з іншим підозрюваним депутатом Володимиром Поцелуєвим та свідком Дрозденком; здати закордонні паспорти та носити електронний браслет.

Прокурор САП просив продовжити обов’язки на два місяці. Втім, суддя скасував обов’язок носити електронний браслет. Імовірно на Галаєва його навіть не надягали через відсутність вільних засобів.

«Клопотання прокурора САП про продовження строку дії обов’язків, покладених на підозрюваного задовольнити частково. Продовжити строк дії обов’язків, покладених ухвалою слідчого судді Вищого антикорупційного суду від 28.03.2024 на підозрюваного (Галаєва – ред.), на два місяці», – йдеться в рішенні.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus