У столиці закрили один з найвідвідуваніших ресторанів McDonald’s

У столиці закрили один з найвідвідуваніших ресторанів McDonald’s
У столиці закрили один з найвідвідуваніших ресторанів McDonald’s

У Києві з 1 червня на реконструкцію закрився один з найвідвідуваніших ресторанів McDonald’s столиці. Він розташований на Вокзальній площі.

Про це повідомила пресслужба мережі закладів швидкого харчування, передає LIGA.net. У подальшому він отримає новий дизайн та навіть ліфт.

"Компанія McDonald’s з 1 червня закрила на реконструкцію один з найпопулярніших ресторанів мережі в Україні. Той, що розташований на Вокзальній площі біля Центрального залізничного вокзалу Києва", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що ремонтні роботи планують завершити до листопада 2024 року. Після цього ресторан на Вокзальній матиме новий дизайн залу на 193 місця і терасу на 88. Там будуть 11 двосторонніх терміналів самообслуговування. Також це буде перший заклад McDonald’s в Україні з пасажирським ліфтом. 

За останні 10 років цей ресторан щорічно входив до п’ятірки найвідвідуваніших ресторанів мережі в Україні. У 2011 році став другим закладом у світі. Варто додати, що поруч працюють ще два ресторани McDonald’s: на вулиці Січеславській, 6 та Георгія Кірпи, 5а (біля Південного вокзалу).

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus