Принцеса Уельська після діагностування онкології вперше вийде на публіку

Принцеса Уельська після діагностування онкології вперше вийде на публіку
Принцеса Уельська після діагностування онкології вперше вийде на публіку

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон планує відвідати парад на честь дня народження короля Чарльза III. Це буде її перший публічний вихід після того, як у неї діагностували рак, і вона почала лікування.

Про це вона розповіла на своїй сторінці в Х.

Кейт Міддлтон розказала, що її лікування просувається добре. Хімієтерапія триватиме ще кілька місяців. Під час лікування у Кейт бувають як хороші, так і погані дні. У погані дні вона переважно відпочиває, бо почуває себе втомленою. А в хороші — почуває себе сильною і намагається використовувати цей час по максимуму.

"Моє лікування триває і триватиме ще кілька місяців. У ті дні, коли я почуваюся досить добре, мені приємно брати участь у шкільному житті, витрачати особистий час на те, що додає мені енергії та позитиву, а також починати виконувати невелику роботу вдома", — каже Кейт.

Вона каже, що намагатиметься з’являтися на публіці у наступні місяці.

Читайте по темі: В ЗМІ розповіли про чотири епізоди, коли здоров’я принцеси Анни було під загрозою

"Я з нетерпінням чекаю можливості відвідати парад на честь дня народження короля цими вихідними з родиною, і сподіваюся взяти участь у кількох громадських заходах протягом літа, але також знаю, що я ще в небезпеці", — написала Кейт.

Вона подякувала за розуміння і історії одужання, якій їй розповідали її прихильники.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus