ФДМУ виставив на приватизацію протезний завод у Дніпрі

ФДМУ виставив на приватизацію протезний завод у Дніпрі
ФДМУ виставив на приватизацію протезний завод у Дніпрі

Фонд державного майна виставив на приватизацію єдиний майновий комплекс Дніпропетровського експериментального протезно-ортопедичного підприємства (ДЕПОП).

На сьогодні це потенційно найдорожчий з-поміж протезних заводів, які продає держава; його стартова вартість – 114,87 млн грн, повідомляється на сайті Prozorro.Продажі.

Для порівняння, власник Великої кишені приватизував Київський протезний завод за 165 млн грн за стартової вартості 31,3 млн грн, а приватизаційні торги за Миколаївський протезний завод виграв виробник ортопедичного взуття та протезів "Ортотоп" зі ставкою усього 7,15 млн грн.

Торги заплановані на 10 липня.

ДЕПОП розташоване на проспекті Хмельницького у Дніпрі, має приміщення в Запоріжжі (вулиця Грищенка, колишня Волгоградська) та Кривому Розі (Центральний проспект, колишня Лермонтова).

Читайте по темі: Кримінальна тінь Максима Кріппи: як засновник незаконних онлайн-казино ховає свої темні справи під прикриттям чесного бізнесмена

Протезний завод має хороший фінансовий стан: він приносить прибуток (2,5 млн грн за 2023 рік, 1,15 млн грн за перший квартал 2024-го), не має простроченої кредиторської заборгованості.

Потенційний інвестор зобов’язаний зберегти профіль діяльності підприємства протягом щонайменше десяти років і не має права звільняти працівників протягом шести місяців після переходу права власності.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus