ГУР уразило польовий склад боєприпасів у Росії

ГУР уразило польовий склад боєприпасів у Росії
ГУР уразило польовий склад боєприпасів у Росії

Вночі на майданчиках зі снарядами на площі 3500 квадратних метрів виникла пожежа із детонацією боєприпасів, і детонація ще триває.

Українські розвідники завдали удару по польовому складу боєприпасів ворога у Воронезькій області РФ. Про це вранці вівторок, 25 червня, повідомила пресслужба ГУР Міноборони України.

"25 червня 2024 року в Ольховатському районі Воронезької області уражено польовий склад боєприпасів армії держави-агресора Росії. Операцію здійснили воїни департаменту активних дій ГУР МО України", - йдеться в повдомленні.

Зазначається, що вночі на майданчиках зі снарядами на площі 3500 квадратних метрів виникла пожежа із детонацією боєприпасів, і детонація ще триває.

"З огляду на розміри складу, схоже, вибухатиме ще довго. "Високостильова" реакція мовою толстого/пушкіна - зафіксована на відео", - додають у ГУР.

Читайте по темі: В Росії підняли тарифи на газ, щоб врятувати "Газпром": рекордно за 11 років

Російський незалежний ТГ-канал Astra пише, що атака відбулася орієнтовно в 2:30 (очевидно, за московським часом) двома безпілотниками. Обидва БПЛА влучили в територію військової частини на вулиці 50-річчя ВЛКСМ, спалахнули два склади з боєприпасами.

За даними ASTRA, на складах зберігалося понад 3 тисячі снарядів. Виникла детонація. Територію навколо військової частини оточили, мешканцям із будинків рекомендували не виходити на вулицю.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus