Через мобілізацію закарпатський ФК "Хуст" припиняє своє існування, – ЗМІ

Через мобілізацію закарпатський ФК "Хуст" припиняє своє існування, – ЗМІ
Через мобілізацію закарпатський ФК "Хуст" припиняє своє існування, – ЗМІ

Закарпатський футбольний клуб "Хуст" з різних причин вирішив відмовитися від участі в Першій лізі. Серед причин – ситуація з ТЦК

Про це стало відомо Sport.ua

Відомо, що закарпатський клуб "Хуст" припиняє своє існування, хоча був включений ПФЛ до групи "А" другого за силою вітчизняного футбольного дивізіону.

Клуб розрахувався з футболістами й вони стали вільними агентами

За інформацією журналістів, футболісти уже одержали статус вільних агентів, з ними клуб повністю розрахувався й вже більшість з гравців перебуває на оглядинах в інших командах.

"Закарпатці, аби втриматися на плаву, збиралися об’єднатися з аматорськими "Подолянами", були готові змінити "прописку", але в останній момент керівництво тернопільського клубу відповіло відмовою", – зазначають у повідомленні.

Читайте по темі: В районі Очеретиного окупанти розширюють наступ

Наступного тижня ПФЛ визначиться, хто замінить "Хуст" в Першій лізі.

Деталі інциденту з ТЦК і футболістом

7 травня на вокзалі у Закарпатській області працівники місцевого ТЦК зупинили та доставили до військкомату 25-річного футболіста Миколу Сираша з ФК "Хуст". В оперативному командуванні "Захід" відреагували на інцидент. Там кажуть, що вболівають за український футбол, але захист України ставлять на перше місце.

Головний тренер першолігового ФК "Хуст" Володимир Циткін розповів подробиці зникнення його підопічного Миколи Сираша, якого забрали представники ТЦК.

Раніше повідомляли, що "Хуст" втратить професійний статус через відсутність броні на мобілізацію

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus