На Львівщині у Ясниському кар’єрі шукають тіла двох дітей

На Львівщині у Ясниському кар’єрі шукають тіла двох дітей
На Львівщині у Ясниському кар’єрі шукають тіла двох дітей

На території Ясниського кар’єру, що за приблизно 20 км від Львова, кілька годин шукають тіла двох дітей. На місці також чергують медики. Повідомлення про зникнення дітей з’явилися у другій половині дня.

Інформацію про це ZAXID.NET у неділю, 30 червня, підтвердили у Державній службі з надзвичайних ситуацій та Центральній рятувально-водолазній службі Львівщини.

«До нас сьогодні надійшла інформація, що в озері втопилися двоє дітей. Наш підрозділ виїхав до озера Ясниський кар’єр. Там тривають пошукові роботи. Деталі повідомимо згодом», – розповів заступник речника ДСНС Львівщини Ігор Курус.

Станом на 21:30 інформації про результати пошуків немає. Зазначимо, що у ДСНС закликають не нехтувати елементарними правилами безпеки на воді. Зокрема, переконуватися, що під водою немає зайвих предметів (каміння, брухту, водоростей), не заходити у воду після вживання алкоголю, не перебувати у воді довше ніж 20 хвилин, не відпливати далеко від берега. Також купатися слід там, де є рятувальні служби. Крім цього, купатися потрібно вранці або ввечері, коли немає небезпеки перегрівання під сонцем тощо.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus