Сім’я Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - ЗМІ

Сім’я Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - ЗМІ
Сім’я Байдена закликала його залишитися у передвиборчих перегонах, - ЗМІ

Родина президента США Джо Байдена закликала його залишитися в передвиборчих перегонах 2024 року. Крім цього, вони в приватному порядку обговорили, чи слід звільнити старших помічників після виступу Байдена на дебатах.

Про це повідомляє CNN.

Радники американського лідера повідомили, що сім’я Байдена, включно з першою леді Джилл Байден, сином Хантером Байденом та їхніми онуками, зібралася в Кемп-Девіді на раніше заплановану зустріч і благала президента продовжувати боротьбу за переобрання. Один із радників заявив, що члени сім’ї висловили свою "беззастережну підтримку".

За словами одного з радників, сім’я, явно розчарована командою, яка готувала Байдена до дебатів із колишнім президентом Дональдом Трампом, обговорювала, чи слід звільнити будь-кого з головних радників і внести зміни до штатного розкладу кампанії.

Байден, однак, відомий тим, що відданий своїм близьким радникам і захищає їх, і не любить звільняти помічників. Станом на неділю не було схоже, що назрівають якісь серйозні кадрові зміни.

Сімейні збори в президентській резиденції відбулися в той момент, коли Байден і його кампанія зіткнулися з лавиною закликів до президента відмовитися від участі в президентських дебатах.

За словами одного з радників, під час бесіди обговорювали, як члени сім’ї Байдена можуть допомогти президенту, а не те, чи варто йому переглядати свою кандидатуру.

Читайте по темі: Путіну вдалося втягнути Європу та НАТО у гонку озброєнь, яким Росії категорично нічого протиставити

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus