У застосунку Резерв+ оновили дані 2 мільйони українців

У застосунку Резерв+ оновили дані 2 мільйони українців
У застосунку Резерв+ оновили дані 2 мільйони українців

Станом на 3 липня понад 2 мільйони українців оновили свої дані у Резерв+. Застосунок почав свою роботу менш як два місяці тому, 18 травня.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко. Вона зазначила, що оновлення даних через застосунок займає лише кілька хвилин.

"Уже 2 мільйони українців оновили свої дані у Резерв+. Без втрати часу й очікування. Кількість людей, що оновлює дані, продовжує зростати щодня. Ми порахували: якби 2 мільйони пішли одночасно оновлювати дані у всі ТЦК в Україні, то це б зайняло понад 235 днів", – розповіла Катерина Черногоренко.

Вона підкреслила, що оновлення даних через застосунок займає лише кілька хвилин. Завдяки цьому Резерв+ став першим місцем, куди українці звертаються для оновлення даних. На другому місці – ЦНАПи, на третьому – ТЦК та СП.

Резерв+ – український мобільний додаток, що дозволяє військовозобов’язаним оновлювати свої облікові дані та отримувати інформацію про себе у реєстрі "Оберіг". У ньому можна переглянути й оновити збережені дані. Авторизація здійснюється через BankID, а для реєстрації необхідно вказати номер телефону, електронну адресу й адресу проживання. Додаток виконує функції електронного кабінету для військовозобов’язаних, проте реєстрація у ньому добровільна.

Читайте по темі: Львівського митника затримали за втечу ухилянтів поза пунктом пропуску

Надалі в Резерв+ планують додати й низку інших функцій, таких як оформлення відстрочки та броні, електронне направлення на ВЛК і навіть онлайн-рекрутинг та навчання для військовозобов’язаних.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus