У Нижньому Новгороді на фабриці утворилася пожежа

У Нижньому Новгороді на фабриці утворилася пожежа
У Нижньому Новгороді на фабриці утворилася пожежа

У російському Нижньому Новгороді на вулиці Адмірала Нахімова сталася масштабна пожежа, яка триває й досі. Відомо, що вогонь охопив столярну фабрику, яка належить АТ "РУМО".

Про це повідомили жителі Нижнього Новгорода, які скаржаться, що над містом здіймається густий чорний дим і людям нема чим дихати. Російські рятівники підтвердили факт пожежі.

Перше повідомлення про пожежу у будівлі столярного відділення "РУМО" рятівникам надійшло у 19:11 за місцевим часом. На момент прибуття рятувальників горіли дошки на площі понад 500 квадратних метрів.

Читайте по темі: Рятувальники ДСНС ліквідували масштабну пожежу на Сумщині

"Після прибуття першого рятувального підрозділу ситуацію було оцінено як серйозну, і пожежі було присвоєно перший ранг небезпечності", – зазначили пожежники. Через годину пожежі надали другий ранг небезпечності – на той час вжне палало на площі понад тисячу кв.м.

У Нижньому Новгороді горить фабрика: дим затягнув пів-міста. Відео eiqxidqdixhroz

За даними на зараз, площа пожежі становиить 1200 кв.м. і "вогонь поширюється". Наразі близько 80 осіб беруть участь у гасінні пожежі. До гасіння також залучили 18 одиниць техніки.

Інформації про постраджалих поки що немає.

АТ "РУМО" – колишній завод "Двигун революції" – вважається найстарішим російським підприємством важкого машинобудування. Підприємство входить до числа "оборонних".

У Нижньому Новгороді горить фабрика: дим затягнув пів-міста. Відео

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus