В Мінцифри закликали українців із ТОТ повідомляти маршрути пересування ворога в чатбот єВорог

В Мінцифри закликали українців із ТОТ повідомляти маршрути пересування ворога в чатбот єВорог
В Мінцифри закликали українців із ТОТ повідомляти маршрути пересування ворога в чатбот єВорог

У Міністерстві цифрової трансформації показали російську техніку, яку вкрай важливо виводити з ладу якнайперше. Йдеться про паливозаправники та їхні маршрути до складів.

Жителів окупованих територій закликають стати народним розвідником і сповіщати українських військових про помічену російську техніку та їхні склади через чатбот єВорог. Одночасно у Мінцифри нагадують, що народним розвідникам треба дбати про свою безпеку.

"Паливозаправники – це "кров" для техніки ворога, що забезпечує її рух до позицій та передислокування. Вона дозволяє швидко пересуватися на локації для наступальних дій і спецоперацій. Живете на окупованих територіях та бачите паливозаправники й маршрути їхнього пересування? Повідомте про це в чатбот єВорог. Так ви допоможете Силам оборони перетворити техніку окупантів на нерухому купу заліза і стримати наступальні дії ворога", – закликали у міністерстві та показали, які на вигляд паливозаправники.

"Ставайте народним розвідником": у Мінцифри закликали українців із ТОТ повідомляти маршрути пересування ворога в чатбот єВорог qhiqqxidkiqzqroz

Чатбот єВорог можна викликати з головного екрана в застосунку Дія, або можна перейти за посиланням https://t.me/evorog_bot.

"Чатботом єВорог скористалися вже 615 тисяч користувачів. Але потрібно ще більше заявок, щоб статистика втрат окупанта зростала", – додали у міністерстві та запропонували поширити цю інформацію серед знайомих та родичів із Запорізької, Донецької, Луганської та Херсонської областях та у Криму.

Задля своєї безпеки техніку ворога та її пересування треба знімати непомітно, а після надсилання треба видалити всі фото, відео та листування з телефона.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus