Стало відомо, скільки майна арештували у Медведчука

Стало відомо, скільки майна арештували у Медведчука
Стало відомо, скільки майна арештували у Медведчука

Серед майна колишнього народного депутата Віктора Медведчука, на яке наразі накладено арешт у рамках кримінальних проваджень - яхта Royal Romance та понад 30 земельних ділянок.

Про це у ефірі телемарафону "Єдині новини" сказала речниця Офісу генпрокурора Надія Максимець, передає кореспондент Укрінформу.

Вона нагадала, що наразі ця яхта перебуває під безстроковим арештом внаслідок накладених ЄС санкцій. За її словами, яхта фізично перебуває у Хорватії і завдяки санкціям залишити ці води судно не може.

"Це лише один з об’єктів майна, яке заарештоване і належить підозрюваному. Також у межах національних розслідувань на цю ж яхту накладено арешт у двох кримінальних провадженнях і, окрім того, в інших кримінальних провадженнях також накладено арешт на майно підозрюваного, і це - значні активи. Це - понад 30 земділянок, це - 23 будинки, це - понад 30 квартир, це - величезна колекція картин, а також - унікальний залізничний вагон-ресторан", - розповіла Максимець.

Як повідомлялося, Національне агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) продало на аукціоні баггі та квадроцикл Віктора Медведчука на загальну суму 921,8 тис. грн.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus