Підозрюваного у вбивстві Фаріон міг хтось ретельно готувати та тренувати

Підозрюваного у вбивстві Фаріон міг хтось ретельно готувати та тренувати
Підозрюваного у вбивстві Фаріон міг хтось ретельно готувати та тренувати

Підозрюваного у вбивстві мовознавиці Ірини Фаріон могли ретельно готувати до скоєння злочину. На думку експерта-криміналіста Юрія Ірхіна, кілер діяв майже професійно.

Також він зазначив, що психіка 18-річного підозрюваного є досить стійкою і стабільною. Про це експерт-криміналіст розповів в ефірі телеканалу "Київ 24".

За його словами, підозрюваного В’ячеслава Зінченка міг хтось готувати та тренувати. Також експерт назвав поведінку 18-річного стрілка "технологічною".

"Усі його дії свідчать про те, що він не просто готувався. Він тренувався, його хтось готував до цього. Самостійно до цього підготуватися в такому ідеальному контексті майже неможливо", – заявив Ірхін.

Також він вважає, що якщо підозрюваний відпрацьовував свій план, то він має мати сильну мотивацію. При цьому криміналіст додав, що дії Зінченка були майже професійними.

Читайте по темі: Правильною відповіддю Заходу на удари по Львову була б передача "Томагавків", - Чернєв

"Я не побоюся сказати, що це майже професійно. А тут уже виникають питання, чи може людина у 18-річному працювати так професійно, виконувати такі дії? Тут уже питання. У мене, наприклад, є підозра, що їм хтось керував, його хтось готував. Це не самостійне рішення, мотив та намір", – сказав криміналіст.

Нагадаємо, Галицький районний суд Львова обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві депутата Верховної Ради України 7 скликання, відомої мовознавиці Ірини Фаріон. 18-річний житель Дніпра В’ячеслав Зінченко взятий під варту без альтернативи внесенню застави.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus