Російська суперниця Магучіх зреклася Олімпіади

Російська суперниця Магучіх зреклася Олімпіади
Російська суперниця Магучіх зреклася Олімпіади

Триразова чемпіонка світу зі стрибків у висоту Марія Ласіцкене заявила, що її абсолютно не цікавить Олімпіада-2024. Головна суперниця української стрибунки Ярослави Магучіх зізналася, що Ігри в Парижі "немає п’єдесталу в її житті".

31-річна росіянка не бере участі в Олімпійських іграх, оскільки Всесвітня асоціація легкоатлетичних федерацій (World Athletics) через повномасштабне вторгнення в Україну усунула російських легкоатлетів від участі у всіх міжнародних турнірах.

"Не стежу, не цікавлюся, не дивлюся. Тільки знаю, що мій чоловік Владас коментує змагання. Це єдине, що мене пов’язує зараз із цією Олімпіадою. Більше нічого не хочу про неї знати. Церемонію відкриття не дивилася, нічого про неї не знаю". Просто читаю, гуляю, живу своїм життям", – наводить слова Ласіцкене РИА Новости.

Російська суперниця Магучіх зі словами "Більше нічого не хочу про неї знати" зреклася Олімпіади eiqrtiqxkiddroz

Раніше стрибунка у висоту скаржилася на те, що через санкції проти Росії змушена носити екіпірування в дірках. Крім того, Ласіцкене лише на початку серпня перервала мовчання про війну в Україні. Вона назвала це своєю помилкою.

У відповідь Магучіх заявила, що перестала спілкуватися з представниками країни-агресора і сказала, що більше не вважає Ласіцкене своїм кумиром.

Російська суперниця Магучіх зі словами "Більше нічого не хочу про неї знати" зреклася Олімпіади

На Олімпіаді у Токіо Марія Ласіцкене виграла першу в кар’єрі золоту Олімпійську медаль. Під час фінальної спроби їй удалося показати результат 2,04 м. Після цього Ярослава сфотографувалася з Марією. У суспільстві цей знімок викликав бурхливу реакцію.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus