Зеленський анонсував кадрові зміни в уряді

Зеленський анонсував кадрові зміни в уряді
Зеленський анонсував кадрові зміни в уряді

Президент Володимир Зеленський анонсував початок перемовин зі ще однією країною ЄС щодо безпекових гарантій для України, а також кадрові зміни в уряді

Про це він сказав у вечірньому зведенні 1 серпня, передає пресслужба президента.

"Готуємо угоди та домовленості, які будуть у серпні. Це і безпекові угоди – завтра почнуться перемовини з іще однією європейською країною", - заявив Зеленський.

"Також уже ми готуємо візити лідерів в Україну і, відповідно, зміст наших перемовин та довгострокову філософію наших домовленостей. Надзвичайно важливо, щоб для нашої держави була забезпечена стійкість на роки, і це буде гарантією більших наших можливостей зараз, у цьому році, з огляду на наявні виклики та загрози", - додав він.

За його словами, ключове завдання влади наразі – забезпечити й Сили оборони, і державний бюджет, і соціальну стійкість України. Відтак президент подякував усім світовим лідерам, які підставили Україні плече під час війни з окупантами.

Також Зеленський зазначив, що провів сьогодні нараду з очільником уряду Денисом Шмигалем щодо відновлення.

Читайте по темі: Після удару по Полтаві у лікарнях лишаються 220 поранених – Зеленський

"Зокрема, за результатами поїздки у Харків, Полтавську область, на Волинь та в Рівне і проведених нарад. Це стосується і добудови обʼєктів, і ключових пріоритетів відновлення, і також людей, які здатні забезпечувати повну реалізацію державних завдань", - цитує президента його пресслужба.

Зеленський поінформував, що наразі на урядовому рівні готуються кадрові рішення та інші рішення для того, щоб уже цієї осені більше українських дітей змогли навчатись у школах офлайн.

Сторінка для друку

Коментарі:

comments powered by Disqus